Mousepad cu incalzire

A venit toamna, afara ploua, pe alocuri chiar ninge, este frig si tot ce ne dorim este sa lenevim in pat, cu o ceasca de ceai fierbinte si o carte buna - sau, dupa caz...
A venit toamna, afara ploua, pe alocuri chiar ninge, este frig si tot ce ne dorim este sa lenevim in pat, cu o ceasca de ceai fierbinte si o carte buna - sau, dupa caz, cu telecomanda aproape. Numai ca unele dintre noi trebuie sa stea in fata monitorului ori a laptopului.

Si chiar daca in casa este cald, sigur ti-ar prinde bine un mouse pad cu "incalzire centrala". Acesta se considera rechin, dar arata ca un pestisor foarte dragalas. Se conecteaza la computer prin USB si nu trebuie sa faci nimic mai mult; odata ce ai introdus mufa in portul USB, mousepad-ul incepe sa se incalzeasca.


Dupa cinci minute, temperatura creste cu 15 grade, asigurandu-ti confortul pe care oricine si l-ar dori atunci cand lucreaza la calculator. Pestele albastru este creat din lana si bumbac, poate fi folosit impreuna cu orice tip de mouse, cu bila sau optic.

Temperatura maxima pe care o va atinge acest mousepad este de 42 de grade Celsius. "Jucaria" este compatibila cu orice sistem de operare, are dimensiunile de 29 x 23 de centimetri si cantareste doar 83 de grame; si cablul este suficient de lung - 120 de centimetri.
Mousepad-ul cu incalzire costa 62 de lei si il gasesti pe usbmania.ro. Daca iti doresti un alt model de mousepad calduros, poti alege unul dintre animalutele de pe site-ul gadget4all.com: porc, oaie, iepure sau urs. Acestea costa 17 dolari (taxele postale sunt incluse).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod