Washy, cea mai mica masina de spalat din lume

Iata cel mai mic mare dusman al petelor! Washy este cea mai mica masina de spalat haine din lume, de fapt, cea mai mica masinarie care indeparteaza...
Iata cel mai mic mare dusman al petelor! Washy este cea mai mica masina de spalat haine din lume, de fapt, cea mai mica masinarie care indeparteaza petele. Nu se poate folosi pentru spalarea hainelor in concediu, in schimb se poate dovedi foarte utila la birou sau in calatorii, atunci cand iti patezi haina pe care TREBUIE sa o imbraci la o sedinta.

Pentru a elimina o pata de pe haine sau de pe orice material textil, nu mai ai nevoie decat de Washy si de sapun. Masina este realizata dintr-un material rezistent si are diametrul de 7,5 centimetri si inaltimea de 6 centimetri.
Ca sa indepartezi petele de pe haine, urmeaza cei patru pasi:


1. Deschizi aparatul si extragi partea centrala (cea care "spala"); cele doua parti ramase se pun una peste alta
2. Scoti discul alb din recipient si pui pe pata detergent sau sapun lichid
3. Umpli recipientul cu apa si puni haina patata peste recipient; cu celalalt dispozitiv ramas apesi energic si rapid energic si rapid
4. Cu partea pe care se gaseste discheta alba, apesi pe pata de cateva ori, apoi indepartezi detergentul in exces cu o carpa umezita in apa sau cu un servetel.

Poti vedea aici cum functioneaza Washy.
Nu ai nevoie de curent sau de baterii, tu faci toata treaba. Cumpara-le colegilor neindemanatici de la birou cate un Washy si iti vor multumi! Micuta masina de indepartat pete costa 85 de lei (plus taxele de transport) si o gasesti pe dmail.ro.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • pimapen pe 24 Apr 2010, 06:37
    http://www.kamyontr.com

    Cu partea pe care se gaseste discheta alba, apesi pe pata de cateva ori, apoi indepartezi detergentul in exces cu o carpa umezita in apa sau cu un servetel.

    1
    1

  • kamyon pe 24 Apr 2010, 06:36
    kamyon

    Cu partea pe care se gaseste discheta alba, apesi pe pata de cateva ori, apoi indepartezi detergentul in exces cu o carpa umezita in apa sau cu un servetel.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod