Un fier de calcat inteligent

Firma italiana Ariete a lansat un fier de calcat inteligent: Auto-lift. Acesta te va ajuta sa nu mai arzi niciodata hainele pe care le calci, pentru ca este dotat...
Firma italiana Ariete a lansat un fier de calcat inteligent: Auto-lift. Acesta te va ajuta sa nu mai arzi niciodata hainele pe care le calci, pentru ca este dotat cu senzori amplasati in maner care nu lasa talpa fierbinte sa stea direct pe material atunci cand nu tii mana pe el.

Auto-lift "simte" cand iti iei mana de pe el, iar cele doua picioruse de pe talpa intra imediat in functiune, ridicand fierul de calcat de pe haina si oprind, astfel, o posibila catastrofa. Piciorusele nu intra la locul lor decat in momentul in care pui din nou mana pe maner.
Astfel, scapi de grija ridicarii fierului de calcat in pozitie verticala de fiecare data cand trebuie sa aranjezi haina pe care o calci, actiune destul de obositoare pentru incheietura mainii. In mai putin de o secunda dupa ce l-ai lasat din mana, fierul de calcat Auto-lift se ridica "pe propriile-i picioare".

Fierul de calcat cu aburi are o putere de 2.400 W si trei niveluri de intensitate a aburului. Daca preferi sa nu folosesti piciorusele pe care se sprijina fierul de calcat, exista un buton care te lasa sa dezactivezi aceasta optiune.
Cablul de alimentare cu energie electrica are o lungime de trei metri si se roteste la 360 de grade.

Piciorusele din talpa ii confera mai multa stabilitate, nemaiexistand riscul ca fierul de calcat sa alunece de pe masa ori sa-l lovesti (un fier de calcat asezat in pozitie verticala are mai multe "sanse" sa dai peste el decat unul care sta mereu "culcat").

Auto-lift costa 72 de euro pe site-ul Ariete.net; poate ca in scurt timp il vom gasi si pe rafturile magazinelor din Romania.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Diana pe 5 Feb 2010, 20:51
    Super idee

    Intra aici vei gasi super inspiratie pentru casa ta: http://jurnaldedesigninterior.blogspot.com

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod