Modeleaza-ti IQ-ul cu pachetul Modellista

Modellista a lansat doua pachete de personalizare pentru noul Toyota IQ, care va intra in vanzare de luna viitoare.
In luna noiembrie a acestui an, japonezii vor putea deja sa gaseasca in showroom-uri noul model de oras Toyota IQ, prezentata in versiune finala la Salonul Auto de la Paris. De aceea, specialistii de la Modellista, o casa de tuning specializata in personalizarea modelelor Toyota, au decis sa lanseze o serie de accesorii speciale pentru noul membru al familiei constructorului japonez.

Pachetul de top se numeste Modellista Version Maxi si costa aproximativ 4000 de dolari. Pentru aceasta suma, clientii primesc un spoiler frontal nou, praguri laterale si un spoiler posterior care inglobeaza doua tevi de esapament sport, cromate.

Kitul de accesorii mai putin costisitor, de 700 de dolari, include noi carcase pentru oglinzi, geamuri fumurii si mai multe viniluri pentru caroserie, disponibile in mai multe culori.

Pentru cei care nu isi doresc neaparat unul dintre aceste doua pachete, dar vor sa isi individualizeze discret IQ-ul, Modellista ofera jante de 16 inch din aliaj, o suspensie sportiva si o grila noua pentru spoilerul frontal.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod