Micul Fiat 500, premiat de britanici pentru motorul diesel

Modelul italian Fiat 500 a primit premiul pentru cel mai bun motor diesel din partea unei prestigioase reviste britanice.

Daca va doriti o masina mica care sa consume putin Fiat 500 este cea mai buna alegere. Daca va doriti insa ca acea masina sexy sa va faca sa uitati ca trebuie sa alimentati ce ati fi tentate sa alegeti? Va spunem noi: tot un Fiat 500, de aceasta data cu motor diesel.

Mignona italiana a reusit sa impresioneze pana si pe britanici care i-au acordat premiul pentru cel mai bun motor diesel al unei masini de clasa mica. Premiul a fost oferit de revista engleza "What diesel" si este o incununare a eforturilor depuse de constructorul italian de automobile Fiat in domeniul motoarelor pe motorina.

Trofeul care a fost adjudecat de micul 500 recunoaste eficienta motorului diesel, consumul redus de combustibil si tehnologia foarte moderna.

La noi in Romania Fiat 500 vine echipat cu motorul diesel de 1.3 litri si 75 de cai putere

Asa ca daca va ganditi la o masina noua care a placut pana si britanicilor, cu forme sexy si un consum scazut, grabiti-va sa comandati noul Fiat 500.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod