Kimi Raikkonen a cumparat Corvette-ul lui Sharon Stone

Campionul mondial de Formula 1, Kimi Raikkonen, a cumparat cu 200.000 de euro un Chevrolet Corvette din 1974, care a apartinut actritei Sharon Stone.

Desi a jucat in zeci de filme, Sharon Stone a ramas in memoria fanilor sai pentru scena erotica din "Basic Instinct". Tot in "Basic Instinct", seria a doua, am aflat si ca frumoasa blonda iubeste masinile rapide, lucru dovedit si in viata reala de exemplarele exotice pe care garajul lui Sharon le-a gazduit.

Unul dintre aceste modele rare este un Chevrolet Corvette, masina apartinand o buna perioada actritei, care insa nu a folosit-o pentru escapadele sale, kilometrajul indicand doar 6.5 kilometri parcursi.

Acum masina a fost scoasa la licitatie de Fundatia pentru combaterea virsului HIV, apartinand cantaretului Elton John.

Masina a fost cumparata pentru 200.000 de euro de campionul mondial de Formula 1, Kimi Raikkonen, pilotul echipei Ferrari, cu o seara inainte de Marele Premiu al statului Monaco.

Licitatia a mai bifat cateva achizitii importante, printre care pianul la care Elton John a compus albumul "Songs from the West" din 2001 (226.000 de euro) si o croaziera de o saptamana pe un vas de lux privat (375.000 de euro). Intreaga licitatie a colectat peste un milion de euro care vor ajuta persoanele bolnave de SIDA.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod