Ho ho ho! Mos Craciun muzical

Inca n-a venit Craciunul - mai sunt doua luni pana cand incepem sa ne gandim serios la el, dar iti poti face un cadou care sa-ti aminteasca in fiecare zi de aceasta sarbatoare si de personajul grasun si jovial. Mini-playerul MP3 in forma de Mos Craciun
Inca n-a venit Craciunul - mai sunt doua luni pana cand incepem sa ne gandim serios la el, dar iti poti face un cadou care sa-ti aminteasca in fiecare zi de aceasta sarbatoare si de personajul grasun si jovial. Mini-playerul MP3 in forma de Mos Craciun de la Chinavision se poarta la gat, ca un colier, si chiar daca are memoria interna de numai 1 GB, ai suficient spatiu pentru toate colindele si cantecele de sarbatori.

Playerul Mos Craciun functioneaza cu o baterie din Li-Ion care se reincarca prin cablul USB.
Butoanele (Play/Pause, Rewind, Forward) sunt asezate in spatele Mosului. Dimensiunile acestui player sunt de 47 x 29 x 13 milimetri.

Playerul este livrat impreuna cu o pereche de casti si un cablu USB pentru incarcarea bateriei si copierea melodiilor in memoria interna.
Pretul unui player este de 11,6 euro, dar trebuie sa comanzi minimum doua bucati, pentru care vei plati 23,20 euro plus taxele de livrare.
Pana in decembrie mai ai de asteptat, insa mosul muzical poate sa vina mai repede. Il gasesti pe site-ul chinavision.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod