Haideti la shopping in mall-ul Toyota!

Toyota a deschis un mall dedicat in exclusivitate brandului japonez. Aici publicul poate savura mancare traditionala, poate proba hainele preferate si poate admira masinile Toyota

Atunci cand vine vorba de shopping, barbatii fug cat ii tin picioarele, de aceea Toyota s-a gandit la o solutie ingenioasa. A gandit un loc capabil sa fie pe placul barbatilor si sa satisfaca exigentele oricarei femei in materie de cumparaturi. Este vorba despre mall-ul construit de producatorul japonez de automobile langa Yokohama.

In timp ce tu iti probezi linistita rochiile sau pantofii sotul sau prietenul tau se poate holba ore intregi la masinile din vitrine sau de pe holurile mall-ului.

Centrul comercial este controlat in intregime de constructorul japonez de automobile care are dreptul unic de a-si expune doar modelele sale in galeriile comerciale.

Toyota incearca astfel sa retrezeasca interesul publicului tanar care se pare ca detesta ideea de a avea o masina proprie, chiar daca aceasta ii este oferita gratis. Cel putin asa spune un studiu recent desfasurat in randul tinerilor de 20 de ani.

Ramane de vazut cat timp va trece pana cand si la noi in tara vom avea ocazia sa vedem un asemenea mall.

Sa speram ca si Dacia va citi aceasta stire.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod