Citroen cu WiFi la bord

Una dintre noutatile prezentate de Citroen in cadrul targului auto de la Geneva o reprezinta dotarea Wi-Fi la bordul masinilor din gama C3 Picasso e-HDi.
Una dintre noutatile prezentate de Citroen in cadrul targului auto de la Geneva o reprezinta dotarea Wi-Fi la bordul masinilor din gama C3 Picasso e-HDi.

e-HDi este noua semnatura lansata de Citroen si care arata grija marcii fata de mediul inconjurator. Semnatura e-HDi va figura pe toate modelele din gama dotate cu tehnologiile inovatoare, incluzand aici si sistemul micro-hibrid, de ultima generatie, Stop & Start.

Fara a afecta confortul pasagerilor, prin aceasta tehnologie, bateria masinii se reincarca atunci cand masina incetineste sau franeaza, reducand, astfel, consumul de combustibil si emisiile de dioxid de carbon.

eTouch

eTouch le aduce soferilor noului Citroen un pachet de servicii care include, printre altele, apel si localizare de urgenta cu ajutorul unui card SIM preinstalat. Mai sunt disponibile un manual virtual de intretinere a masinii, precum si un ghid pentru condus ecologic, ambele putand fi descarcate de pe Internet.
Pentru apelurile de urgenta, eTouch functioneaza complet autonom.

Sistemul este echipat cu un card SIM care functioneaza pentru o perioada nelimitata, fara a fi necesara plata vreunui abonament. Vehiculele sunt echipate cu doua butoane: unul de "SOS" pentru apelurile de urgenta (acesta se declanseaza automat in cazul unui impact) si un "Dublu Chevron" pentru apelurile de asistenta. Ambele servicii vor fi gratuite 24/7.
 

WiFi la bord

Citroen isi va echipa vehiculele din gama cu sistemul WiFi on Board, care le va permite pasagerilor sa se conecteze oricand, in timpul calatoriei, la Internet. Vandut fara abonament, ca dotare optionala, acest sistem furnizeaza o conectiune wireless si functioneaza pe baza unui card SIM care suporta transfer de date 3G/3G+.


Alegerea provider-ului unui astfel de serviciu este libera. Noul sistem WiFi on Board vine astfel in intampinarea clientilor care vor sa-si petreaca timpul navigand pe Internet chiar si in timpul calatoriei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod