Cateva idei pentru Valentine's Day

Nu stim care este cel mai potrivit cadou, pentru tine sau pentru "jumatatea ta", de Valentine's Day (sau de Dragobete, daca esti traditionalista si preferi sa iti sarbatoresti iubirea in stil romanesc); tu esti singura care stie care cadou ti-ar placea cel mai mult.
Nu stim care este cel mai potrivit cadou, pentru tine sau pentru "jumatatea ta", de Valentine's Day (sau de Dragobete, daca esti traditionalista si preferi sa iti sarbatoresti iubirea in stil romanesc); tu esti singura care stie care cadou ti-ar placea cel mai mult. Iti dam doar cateva idei, iar daca gasesti un cadou pe care ti-ar placea sa-l primesti, ii poti da iubitului tau link-ul acestui articol. Spor la cumparaturi!

Incepem cu artileria grea (vorba vine!): un laptop mic, dar foarte destept: HP Mini 110, cu procesor Intel Atom la 1,6 GHz, 1 GB memorie RAM, hard-disk de 250 de GB si Windows 7 Starter instalat, totul intr-o carcasa roz, cu un model tare dragut.
Pana si tastatura este roz, deci acest netbook de la HP le este clar rezervat doamnelor. Il gasesti pe emag.ro, la pretul de 1.679,90 lei.

Daca rozul nu este o culoare pe care o agreezi, poti opta pentru un netbook rosu inchis, de la Acer de data aceasta: Aspire One AO751h, cu procesor Intel Atom la 1,33 GHz, memorie de 1 GB, hard disk de 160 GB si Windows XP Home. Nu la fel de destept ca si modelul anterior, Acer Aspire One costa 1.399,90 lei. Il poti cumpara si pe acesta de pe  emag.

In cazul in care ai un buget mai mic, poti alege pereche de casti create de Lady Gaga.
HeartBeats este numele pe care il poarta castile semnate de cantareata. Sunt disponibile in trei culori - rosu, argintiu si negru - si le poti cumpara de pe site-ul beatsbydre.com. Cum orice semnatura celebra se plateste, castile HeartBeats te vor costa 119 dolari plus taxele de transport.

Cand petreci foarte mult timp in fata computerului, ajungi sa apreciezi un mouse realizat din materiale placute la atingere. Si ce poate fi mai placut la atingere decat un mouse acoperit intr-un material ce imita catifeaua? Mai mult, acest mouse are forma de inima, ceea ce-l face perfect pentru a arata intregii lumi ca esti indragostita.
Mouse-ul se conecteaza prin USB, costa 125 de lei si il poti cumpara de pe usbmania.ro.

Un telefon mobil deosebit, o adevarata declaratie de dragoste, este Nokia 8800 Gold Arte, placat cu aur. Acest telefon a fost creat pentru persoanele care apreciaza lucrurile cu adevarat fine. Cu un pret de aproape 5.000 de lei, nici nu se pune problema ca Gold Arte n-ar fi un telefon e lux! Nokia 8800 Gold Arte este un telefon glisant, cantareste 150 de grame cu acumulator, are dimensiunile 109 x 14,6 x 45,6 centimetri, ecran cu diagonala de 2 inch si rezolutie de 320 x 240 pixeli, memorie interna de 4 GB, camera foto de 3,2 Megapixeli cu zoom digital 8x, inregistrare video la rezolutie maxima de 640 x 480 pixeli si zoom digital 8x, player muzical si multe alte dotari.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod