Casti pentru sezonul rece

Nici nu a venit bine toamna (calendaristic vorbind), ca au si aparut gadgeturi de... iarna.
Nici nu a venit bine toamna, ca au si aparut gadgeturi de... iarna. Site-ul BBShopping a anuntat ca va pune in vanzare, incepand din 14 octombrie, o caciula cu casti incorporate, pe numele sau iHat.

De cand Apple a lansat pe piata iPhone si iPod, au aparut sute de produse "inrudite" cu acestea, de obicei casti sau boxe, care trebuie sa aiba si un "i" inaintea numelui. Asa ca nici aceasta caciula cu casti nu putea sa se numeasca altfel decat iHat, mai ales ca tinta acestui produs o reprezinta detinatorii de iPod.
Bineinteles, iHat este compatibila cu orice player muzical, fie el iPod Touch, Nano, Classic, Touch sau orice alta marca.


iHat se conecteaza la player printr-un cablu si functioneaza ca o pereche de casti obisnuita. Caciula multifunctionala costa aproximativ 72 de lei (plus taxele postale, bineinteles).

O poti cumpara de pe site-ul Bb-shopping.com.

Caciula e prea mare, prea calduroasa, vrei sa-ti lasi pletele in vant? Nimic mai simplu: poti opta pentru o pereche de casti cu pernite pentru urechi. Aceste casti sunt folosite de obicei de catre schiori, dar nu te opreste nimeni sa asculti muzica atunci cand vei merge la schi.
"Mansoanele" pentru urechi au doua mari dezavantaje: firul care face legatura intre casti si playerul muzical si faptul ca trebuie alimentate cu baterii. Costa aproximativ 100 de lei si le gasesti pe Hammacher.com.

Si Nike are o caciula tricotata, cu casti incorporate. Costa 25 de dolari pe site-ul Store.apple.com.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod