Audi se imbraca de la Prada

Audi si Prada au incheiat un parteneriat de colaborare prin care vor participa la unele competitii sportive si evenimente culturale.

Producatorul auto german Audi a anuntat astazi ca a incheiat un parteneriat cu prestigiosul brand Prada. Cele doua marci de lux vor colabora la diverse competitii sportive sau evenimente culturale.

Primul eveniment in care Audi si Prada vor co-parteneri este cursa Louis Vuitton Pacific Series, programata pentru luna februarie a acestui an. Logo-urile celor doua branduri vor inscriptiona panza iahtului Luna Rossa.

Cele doua branduri isi vor dezvolta resursele in trei directii: design, inovatie si traditie.

Audi si Prada sunt doua branduri cu un renume urias la nivel mondial si este pentru prima data cand vor investi in colaborare intr-un eveniment.

Audi si Prada sunt branduri pueternice. Suntem incantati de aceasta oportunitate si vrem un parteneriat pe termen lung”, a declarat Peter Schwarzenbauer, membru al Consiliului de Administratie Audi si responsabil cu departamentul de marketing si vanzari. „Speram ca acest parteneriat sa nasca proiecte de top”, a mai declarat acesta.

Audi si Prada au experienta indelungata in promovarea si participarea la evenimente culturale.

Prada este o companie italiana infiintata in 1992, aceasta evidentiindu-se in intreaga lume prin calitatea si exclusivitatea produselor sale din lumea modei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod