Concert de caritate pentru copiii cu Sindromul Down

Facebook Twitter Comenteaza
Duminica 25 ianuarie, cu incepere de la orele 21.00, la Hard Rock Cafe, va avea loc un concert de caritate pentru copiii cu Sindromul Down. Evenimentul are loc in cadrul campaniei "Exista Un Drum Catre o Viata Normala", ce are ca scop strangerea de fonduri pentru finalizarea Complexului Social de Servicii pentru copiii cu Sindrom Down. Complexul va fi un serviciu social comunitar, care va acorda sprijin persoanelor, ONG-urilor si autoritatilor din acest sector de activitate, pentru a se asigura copilului cu Sindrom Down o dezvoltare personala si o integrare socio-profesionala optima.

Activitatile dezvoltate in cadrul acestui complex de servicii au ca scop atat prevenirea abandonului si institutionalizarii persoanei cu dizabilitati, cat si cresterea gradului de autonomie al acesteia.
De asemenea, se va realiza informarea si constientizarea societatii in legatura cu persoanele cu dizabilitati, drepturile, nevoile, potentialul, contributia lor, egalizarea sanselor la educatie, integrare profesionala, asistenta si protectie sociala, dreptul la viata de familie si integritate personala.

Invitatii speciali ai acestui concert sunt trupele Vita de Vie, Timpuri Noi, Sensor si Riff Raff featuring Jo. Invitatiile (50 lei) pot fi cumparate de la Asociatia Caritas Bucuresti (telefon 0727.224.110), Liceul Mark Twain (telefon 0726.213.305) si in ziua concertului, de la ora 20.30, la Hard Rock Cafe.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod