Andra Frij, câştigătoarea FashionVille de pe Eva.ro, a intrat în posesia premiului

Astăzi, 4 martie 2011, a fost înmânat premiul cel mare oferit de Eva.ro şi Fashion Days, care a constat într-o maşină Fiat 500. Marea câştigătoare este Andra Frij, o tânără de 20 de ani din Sibiu.
Astăzi, 4 martie 2011, a fost înmânat premiul cel mare oferit de Eva.ro şi Fashion Days, care a constat într-o maşină Fiat 500. Marea câştigătoare este Andra Frij, o tânără de 20 de ani din Sibiu.

Andra Frij este studentă la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din Cluj-Napoca. Secretul reuşitei ei constă în conştiinciozitatea de care a dat dovadă pe toată desfăşurarea concursului şi mult noroc. "În cele două luni de concurs am jucat în fiecare zi. Eram în vacanţă şi m-a prins foarte tare jocul.
Mi s-a părut extrem de interesant, interactiv, şi abia aşteptam să vină o nouă zi ca să intru din nou"
, declară tânăra.

Singurul regret pe care îl are sibianca în acest moment este că nu are permis, însă a promis că va rezolva acest lucru în cel mai scurt timp. "Intenţionez să mă înscriu la Şcoala de Şoferi săptămâna viitoare şi sunt absolut convinsă că o să iau din prima. Îmi doresc foarte mult să conduc această maşină. Este păcat să nu mă bucur de ea, pentru că a dat norocul peste mine".

Primul drum pe care doreşte să-l parcurgă la volanul Fiatului 500 este cel între casă şi facultate, adică de la Sibiu la Cluj.
Pe viitor declară că ar încânta-o să facă un tur al Europei.

Surprinsă oarecum de reacţiile contracandidaţilor ei din concurs, supăraţi că n-au câştigat, Andra Frij a făcut câteva lămuriri. "Am observat că după extragerea câştigătorilor au fost multe voci care au spus că acest concurs nu a fost corect. Vreau să explic faptul că eu sunt dovada vie a corectidunii acestui concurs. Nu m-am aşteptat nicio secundă să fiu marea câştigătoare. Mai mult decât atât, în dimineaţa zilei când a avut loc extragerea chiar i-am spus mamei mele că trebuie să ai mare noroc să câştigi un astfel de premiu.
Iată că norocul a fost al meu de data aceasta. Data viitoare va fi altcineva".


FashionVille nu este primul concurs desfăşurat pe Eva.ro la care a participat. Andra Frij este o cititoare a site-ului şi spune că de fiecare dată când îl accesează găseşte informaţiile de care are nevoie, dar se şi distrează.

Nota redacţiei. Pentru protejarea câştigătorilor concursului Fashionville anunţăm că la acest articol nu sunt permise comentariile. Toate comentariile despre acest subiect care vor fi postate la alte materiale de pe siteul nostru vor fi şterse. Pentru orice nelămuriri legate de concurs vă rugăm să luaţi legătura cu redacţia (găsiţi toate datele de contact în baza site-ului).
Vă stăm la dispoziţie şi vom răspunde cu cea mai mare plăcere întrebărilor dumneavoastră.