Victoria Beckham infirmă că ar avea probleme în căsnicie, dar și-a scos tatuajul cu inițialele soțului

Victoria Beckham a respins, vehement, zvonurile potrivit cărora ar avea probleme în căsnicie, în ciuda faptului că, recent, ea tocmai și-a îndepărtat tatuajul cu inițialele soțului ei, David.
Fosta Spice Girl, în vârstă de 48 de ani, a declarat că decizia de îndepărtare a tatuajului cu literele “DB” a avut la bază motive strict estetice.

Gestul Victoriei a stârnit un val de speculații cu privire la o eventuală despărțire de soțul ei, David Beckham (47 de ani), după ce fanii au obsevat, într-o postare pe Instagram, că ea nu mai are, la încheietura mâinii drepte, tatuajul cu inițialele “DB”.
 


Victoria, nemulțumită de tatuaje



Explicând decizia, Victoria a declarat: „Am făcut aceste tatuaje cu mult, mult timp în urmă și, pur și simplu, nu erau deosebit de delicate.
Sângerau puțin și nu arătau frumos. M-am săturat puțin de tatuaje
”.

Victoria a fost văzută alături de David, săptămâna trecută, la o serie de întâlniri la New York.

David are mai multe tatuaje în onoarea soției sale, inclusiv unul pe brațul stâng, ce o prezintă pe Victoria pozând în lenjerie intimă.

 
 
David, mândru că Victoria a participat la Săptămâna Modei, la Paris



Designerul Victoria Beckham, în vârstă de 48 de ani, se afla la New York, unde l-a lăudat pe soțul David, în vârstă de 47 de ani, pentru că a stat la coadă, alături de toți oamenii, pentru a participa la funeraliile Reginei Elisabeta.,

David, în vârstă de 47 de ani, a declarat, recent, că este foarte mândru că Victoria, în vârstă de 48 de ani, a avut primul ei show live la Săptămâna Modei de la Paris, de la pandemie încoace.

Spectacolul Victoriei, de la Paris, a fost un succes, iar la final, ea a fost văzută plângând, în timp ce alerga să-și îmbrățișeze soțul.

La evenimentul cu pricina, ei s-au reunit cu fiul lor Brooklyn și soția acestuia Nicola.

Brooklyn și Nicola s-au alăturat lui David, Romeo și Harper, precum și editorului Vogue britanic, Edward Enninful, și editorului Vogue din SUA, Anna Wintour.
17 Octombrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod