Fructul pe care Victoria Beckham îl mănâncă de trei ori pe zi pentru a avea un ten frumos

Fructul pe care Victoria Beckham îl mănâncă de trei ori pe zi pentru a avea un ten frumos

Victoria Beckham își lansează propria companie de produse cosmetice, iar odată cu acest eveniment important creatoarea de modă a făcut unele dezvăluiri despre stilul să de viață, dar și ce face pentru a-și menține pielea frumoasă.
Se pare că vedeta nu are doar o abordare cosmetică asupra sănătății pielii, ci se concentrează și asupra frumuseții care vine de interior.
Într-un interviu pentru The Telegraph despre planurile de a lansa Victoria Beckham Beauty, femeia de afaceri a dezvăluit că secretul unei pieli strălucitoare este un consum adecvat de grăsimi sănătoase. De aceea, Victoria spune că mănâncă trei sau patru avocado pe zi. 
Foarte nutritiv, avocado este recunoscut pentru efectele sale benefice asupra sănătății.
Este o sursă excelentă de grăsimi sănătoase mononesaturate și vitamina E. Conține acizi grași esențiali omega-3, care sunt deosebit de importanți pentru sănătatea întregului organism, inclusiv a pielii. O dietă bogată în grăsimi sănătoase te ajută să-ți menții pielea hidratată și să previi apariția prematură a ridurilor. 
Vitamina E are efect antioxidant, ceea ce înseamnă că protejează celulele de stresul oxidativ, responsabil pentru degradarea celulară și îmbătrânirea prematură.
Nu este vorba despre a părea mai tânără”, a spus Victoria Beckham pentru publicația citată.
Se încadrează în motto-ul de pe rețelele de socializare ale brandului său de cosmetice, care este #notperfect.
În cadrul conferinței de presă pentru lansarea Victoria Beckham Beauty, starul a explicat această noțiune: „Nu vom veni cu produse despre care să spunem că te scapă de riduri. Pentru că așa ceva nu există”.
Cred că ar trebui să celebrăm cine suntem și să fim cea mai bună și puternică variantă a noastră”, a declarat Victoria. Iar dacă asta înseamnă să mănânci mai multe fructe de avocado pe zi și să nu zâmbești, atunci Victoria este pe calea cea bună.
Fosta membră Spice Girls, devenită designer și femeie de afaceri, este recunoscută pentru faptul că nu zâmbește.
Victoria evită să zâmbească pentru a preveni apariția ridurilor de expresie. Starul a fost criticat după nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, care a avut loc în mai 2018. Victoria nu a zâmbit nici măcar o dată în fotografiile surprinse la fericitul eveniment, iar ținuta purtată de ea era complet neagră. Starul britanic a devenit subiect de glume din această cauză, publicul întrebându-se dacă a confundant nunta regală cu o înmormântare.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod