Vedetele Digi24 și Digi Sport au ajutat la construirea unei case pentru persoanele cu dizabilități

Este vorba de implicarea într-o acțiune caritabilă, construirea unei case pentru persoanele cu dizabilități, lîngă București. Obișnuite cu atitudinea sobră de la pupitrul știrilor vedetele Digi24 și Digi Sport s-a pus pe treabă și nu s-au oprit până nu au terminat peretele care le-a fost repartizat.
„As schimba oricând sacoul pe-o pereche de jeans și tricou, inclusiv la Știri. Cu mistria nu știu cat m-as descurca. Lasand gluma la o parte, a fost munca, dar cred ca ne-am descurcat foarte bine. Asta si datorită adevăraților meseriasi care ne-au explicat cum se face, cam asa cum explicam si noi la stiri ce se intampla. In mod cert au avut mai multa incredere in noi decat as fi avut eu insami”, spune Alice Iacobescu, prezentatoarea România 24 de la Digi24.

Pe lângă muncă multă vedetele Digi24 si Digi Sport s-au distrat. Camelia Bălțoi, prezentatoarea știrilor sportive de la Digi Sport 1, și-ar dori să prezinte într-o zi știrile...
cu casca pe cap. „A fost distractiv si unic! Lumea jurnalistilor este foarte diferita de lumea constructorilor si exact aceasta e frumusetea.  La sfarsitul zilei, organizatorii ne-au daruit castile. Poate, intr-una dintre zile, o sa prezint stirile sportive cu casca de protectie”.

Sobră și serioasă la pupitrul știrilor Adrian Nedelea s-a dedicat proiectului Habitat for Humanity și a pus umărul la finalizarea unei case pentru persoanele cu dizabilități. Prezentatoarea România 24, de luni până vineri de la 14.00 la 16.00, spune că experiența a fost una inedită.
„A fost foarte interesant si, da, a fost de o mie de ori mai greu decat in studioul de stiri. Chiar glumeam la intoarcere: acum mergem acasa sa ne facem noi insine o casa pentru ca, nu-i asa, stim cum se face. E placut sa ajuti, e placut sa stii ca o poti face, trebuie doar sa vrei. Eu sunt o persoana activa, nu am fugit niciodata de munca, m-am nascut si am crescut la curte, deci nu mi-au fost chiar straine lucrurile pe care le-am facut cu cei de la Habitat. Imi aduc aminte si acum, in liceu fiind, cand m-am urcat cu tata pe acoperisul casei ca sa schimbam tabla.
Deci, se poate”
, spune Adriana.

Dana Gonț, prezentatoarea emisiunii Bonton de la Digi 24, a terminat ziua de muncă fericită că a reușit să fie de ajutor unor persoane aflate în nevoie. „Misiunea si scopul acestei actiuni m-au convins din prima secunda. Nu e mult sa oferi o zi din viata ta si sa stii ca astfel ai contribuit la a schimba viata unor oameni. Eu stiu ca acea casa va fi mai calduroasa si datorita noua, chiar daca intr-o masura atat de mica”. 

Atentă la detalii și implicată activ în proiectele umanitare Izabela Pănescu, prezentatoarea emisiunii  “Tinerețe fără bătrânețe” de la Digi24, spune că a marcat o premieră în viața ei.
“Recunosc ca nu am mai purtat niciodata o casca de protectie, dar m-am obisnuit repede cu ea. Cu mistria mai lucrasem de cateva ori, dar la Women Build am invatat sa o folosesc cu adevarat! Seful echipei noastre, Zamfir, m-a invatat cum sa folosesc doua mistrii in acelasi timp! A fost o experienta extraordinara!". 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod