Ursulețul Paddington revine! Filmările încep în iulie. Iată cum a ajuns el o veritabilă mascotă regală

Ursulețul celebru se întoarce! În luna iulie încep filmările la a treia peliculă a sa, intitulată “Paddington în Peru”. Iată povestea celebrului ursuleț și modul în care el a ajuns mascotă regală.
Se pare că filmările pentru “Paddington în Peru” vor începe în luna iulie.
 


Ursulețul Paddington revine!

 
 
Potrivit Deadline, producția pentru al treilea film al Ursulețului Paddington urmează să înceapă pe 24 iulie. Iată cum a reușit celebrul ursuleț să devină mascotă regală.


Detaliile intrigii pentru "Paddington în Peru" sunt învăluite în mister, deși scenariul a fost scris de Paul King, care a regizat primele două filme.
De data aceasta regizor va fi Dougal Wilson și este posibil ca filmul să cucerească inimile spectatorilor. Douglas Wilson a realizat și  câteva dintre reclamele de Crăciun ale lui John Lewis, care s-au bucurat de mult succes.
 


Paddington va avea aceeași voce: Ben Whishaw

 

Este de așteptat ca actorul Ben Whishaw, care îi dă vocea lui Paddington, să revină pentru a treia ediție și se vorbește despre o familie extinsă de veri de urși, pe care fanii îi vor cunoaște cu acest prilej.
Primul film Paddington a fost lansat în 2014 și au trecut șase ani de când al doilea film din franciză, Paddington 2, a ajuns în cinematografe în 2017.
A treia serie le va urma pe primele două, deoarece va fi finanțată integral de Studiocanal și produsă de Heyday.
 


Cum a văzut autorul aventura în Peru

 
 
Din păcate, Michael Bond, creatorul cărților Paddington, a murit în 2017, la vârsta de 91 de ani, în timp ce se realiza cel de-al doilea film.

Michael Bond, autorul cărților Paddington, și-a trimis ursul înapoi în Darkest Peru – în 1964, când a făcut o excursie pentru a sărbători 100 de ani de naștere a mătușii sale, Lucy (un eveniment care a apărut în Paddington 2).

În drum spre casă, cu barca, Paddington visează că este urmărit de un biscuit uriaș și trebuie să caute refugiu la doctorul navei.

Cele două filme anterioare Paddington au obținut peste 500 de milioane de dolari și ambele au fost nominalizate la BAFTA.
 


Zvonuri despre distribuția din noul film

 
 
Se vehiculează zvonuri că  filmul “Paddington în Peru” va prezenta o combinație de membri ai distribuției din primele două filme care revin dar și vedete noi.
În primele două filme, Hugh Bonneville și Sally Hawkins i-au jucat pe amabilii domnul și doamna Brown, care au fost de acord să-l ia pe Paddington pentru a-și ține copiii fericiți, după ce l-au găsit la gara Paddington, alături de un bilet pe care scria  „Te rog, ai grijă de acest urs”.
Julie Walters a preluat rolul unei menajere ocupate, doamna Bird, Jim Broadbent a jucat rolul unui excentric comerciant de antichități, domnul Gruber, în timp ce Peter Capaldi l-a portretizat pe vecinul iscoditor al familiei Brown, domnul Curry.

După ce, în primul film, de success, din seria Paddington, a interpretat un taxidermist ( specialist care împăiază animale), Millicent Clyde, actrița Nicole Kidmana avut rol de răufăcătoare, în cel de-al doilea film.

Hugh Grant s-a alăturat distribuției pentru a-l interpret ape narcisistul Phoenix Buchanan, care a vrut să-i facă probleme lui Paddington.

Starul irlandez Brendan Gleeson a fost adus în rolul lui Knuckles McGinty, bucătarul uriaș și terifiant de la închisoarea în care Paddington s-a găsit încarcerat.

În mod surprinzător, a fost nevoie de nouă ani pentru a se realiza primul film, pentru că fiecare studio britanic a renunțat la el până când StudioCanal, deținut de un francez, l-a făcut  și a fost răsplătit în mod corespunzător cu succesul său global.


Cum a ajuns Paddington mascotă regală

 

Ursulețul Paddington a apărut peste tot printre omagiile aduse la moartea Reginei Elisabeta a Angliei, de la jucării pe covoarele de flori, până la filme care apar în programele TV.
Totul a pornit de la o schiță din timpul Jubileului de platină, când monarhul și ursul au făcut o pereche improbabilă, dar încântătoare.

A fost „extraordinar” să vezi cum oamenii au apelat la adorabilul urs brun pentru confort psihologic, în timp ce ți-au plâns Regina, potrivit Karen Jankel, fiica creatorului de la Paddington, Michael Bond.

„Dacă cineva mi-ar fi spus în urmă cu un an că regina va muri și că Paddington ar avea un rol foarte mare în omagierea suveranei aș fi fost total uimită”, a mărturisit fiica creatorului celebrului ursuleț.

 
 
La înmormântarea Reginei, plușuri Paddington și sandvișuri cu marmeladă
 


Printre omagiile aduse la funeraliile Reginei Elisabeta a Angliei au fost plasate figurine de pluș Paddington și sandvișuri cu marmeladă.
Ilustrațiile artistice ale lui Paddington au devenit și ele tribut, în timp ce BBC a decis să difuzeze filmul Paddington, după decesul suveranei, în loc de programul de lansare Strictly Come Dancing, cu continuarea sa programată să urmeze în ziua înmormântării Reginei Elisabeta.
 


Paddington, filmat cu Regina, cu prilejul Jubileului

 
 
Paddington nu a fost, anterior, strâns asociat cu Regina, cu excepția cărților, dar acest lucru s-a schimbat după ce Palatul Buckingham a venit cu ideea de a o filma alături de ursul peruan, cu prilejul Jubileului.

„Unul dintre ultimele momente în care cei mai mulți dintre noi au văzut-o pe regină de aproape a fost când a făcut acea schiță minunată în timpul sărbătorilor Jubileului. Aceasta a fost imaginea finală a reginei pentru mulți oameni – asta își amintesc și așa o asociază cu Paddington”, a spus doamna Jankel, fiica creatorului lui Paddington, pentru Colin Paterson de la BBC.
Acea schiță o înfățișa pe Regină oferindu-și ospitalitatea obișnuită, plină de bună dispoziție, ursulețului stângaci, și scoțând un sandviș cu marmeladă din geantă.

A fost o apariție liniștitoare din partea monarhului zâmbitor, în ciuda faptului că nu a putut participa live, în principal, din cauza sănătății sale, la evenimentul  dedicat Jubileului de Platină, ce marca 70 de ani de când aceasta a urcat pe tron.

Scenariul a fost scris de unii dintre cei care au lucrat la filmele Paddington.
 
„Știam că Paddington și Regina reprezintă și încă reprezintă anumite valori similare - ideea că, fiți amabili și politicosi și lumea va fi mai bună.
A părut foarte natural ca cei doi să împartă un spațiu împreună.
Amândoi s-ar întâmpina jovial unul pe celălalt. Ne-am gândit, de asemenea, că există o comedie inerentă în ideea lui Paddington, despre care știm că este un pic nesimțit și are un ușor comportament de taur într-un magazin de porțelanuri – punându-l în Palatul Buckingham în fața Reginei, unde eticheta. și comportamentul sunt, evident, primordiale. ”, a declarant, recent, co-autorul scenariului, James Lamont, pentru BBC Radio 5 Live.
 


Paddington întruchipează multe dintre valorile pe care Regina le-a reprezentat

 
 
Frank Cottrell-Boyce, care a lucrat atât la apariția Reginei cu James Bond, pentru ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, cât și la schița cu Paddington, a spus că monarhul a făcut „o performanță comică extraordinară”.

„Ce idee inteligentă a fost să o facă să acționeze cu Paddington, pentru că Paddington întruchipează atât de multe dintre valorile pe care ea le-a reprezentat.
Paddington se referă la bunătate, toleranță, a fi amabil cu străinii, politețe – aceste lucruri care țin de caracter. Și acelea sunt valori pe care ea le-a întruchipat de-a lungul vieții. A fost semnificativ, cred, și de aceea a rezonat atât de mult”, a spus el pentru BBC Breakfast

Schița a culminat cu perechea bătând ceștile de ceai pe faimosul ritm al trupei pop Queen's  “We Will Rock You”, în timp ce grupul a deschis concertul în fața Palatului Buckingham.
 

 
Regina le-a întrecut așteptările

 

„Nu a fost o sarcină ușoară” pentru ea să acționeze în fața unui personaj care nu era acolo, fiind doar introdus ulterior folosind animație generată de computer, a adăugat Cottrell-Boyce.

„În acele întâlniri cu scenariul, am fost foarte convins că nu ar trebui să terminăm cu ea batând cuba”, a recunoscut el.

„M-am gândit, „ea nu va reuși niciodată, este prea mult să ceri”.
Și a reușit cu brio. A fost uimitor. Ea strălucește absolut în acel moment, nu-i așa?”, a mai spus Cottrell-Boyce.

Lamont a dezvăluit că i-au dat anumite indicii. „Tu scrii linii de reacție în scenarii. Scrii lucruri precum „Majestatea Sa pare surprinsă” sau „Majestatea Sa zâmbește cu căldură. Dar nu cred că niciunul dintre noi ar fi putut anticipa cu adevărat nivelul la care ea a distrus-o absolut.”
După Jubileu, artista Eleanor Tomlinson a pictat o imagine cu Regina și Paddington mergând împreună mână în mână, care a devenit rapid virală pe rețelele de socializare.
9 Aprilie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod