Tudor Chirilă a avut dreptate! Autorităţile i-au condamnat la moarte pe unii dintre răniţi

Postările dure de pe Facebook ale solistului trupei Vama, publicate luna trecută, au fost confirmate de un medic care a discutat cu jurnaliştii Cătălin Tolontan şi Mirela Neag
Artistul i-a criticat violent pe cei responsabili cu salvarea supravieţuitorilor din incendiu pentru că nu au gestionat cum trebuie situaţia răniţilor după tragedie.
A fost atacat pe pagina lui de Facebook, a fost criticat de medici, de realizatorii emisiunilor de la Antena 3, de celebrii Mircea Badea şi Mihai Gâdea, dar popularul jurat al emisiunii Vocea României, difuzată de Pro TV, a rezistat.
”Au minţit şi lucrurile încep să iasă la iveală. Se va dovedi adevărul foarte curând.
La fel cum se va dovedi că nu aveam know-how în gestiunea medicală a unei asemenea crize. Oricât ar lătra presa de partid şi de stat şi oricâţi şefi de clinici din Bordeaux s-ar inventa”, a scris artistul pe pagina sa de Facebook în data de 25 noiembrie.
Referirea la medicul din Bordeaux are legătură cu mărturiile propagandistice ale unor specialişti străini cum că victimile din Club Colectiv au primit îngrijiri la cel mai înalt standard.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod