Tragedia din Colectiv. A plecat Teodora, iar lumea va fi mai săracă fără zâmbetul ei!

Jurnalista de 36 de ani a decedat într-o clinică din Israel. Pasionată de fotografie şi de rock, tânăra supravieţuise mai multor operaţii la cap, dar nu boala a răpus-o, ci dragostea de viaţă.

Teodora Maftei a încetat din viaţă la vârsta de 36 de ani. A fost un fotograf talentat, o jurnalistă pasionată de ceea ce făcea şi o persoană care a aflat de tânără ce e durerea.

A 46-a victimă a incendiului din Clubul Colectiv a întristat lumea controversată a jurnalismului românesc şi pentru moment, ne-am simţit solidari cu suferinţa familiei şi a celor care i-au fost mereu aproape.

Teodora era bolnavă. A fost operată de nenumărate ori la cap şi se bucura de viaţă. Starea ei precară de sănătate o obliga să se bucure de fiecare clipă, dorea să trăiască intens.

Pasiunea ei pentru muzica rock a dus-o în Clubul Colectiv, iar muzica a rănit-o mortal.

După incendiul din clubul Colectiv, Teodora Maftei (36 de ani), editor la Pro TV, a fost internată la Spitalul de Arşi din Capitală, în stare critică, cu arsuri pe mare suprafaţă din corp şi cu arsuri de căi respiratorii.
În 4 noiembrie, Teodora Maftei a fost transferată la Spitalul Hadassah Medical Center din Ierusalim, conform Intermedicas.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod