#MaiPuterniciÎmpreună - Mondelēz International mulțumește echipei Crucii Roșii Române

#VeștiBune: #MaiPuterniciÎmpreună - Mondelēz International mulțumește echipei Crucii Roșii Române

Mondelēz International donează produse Milka ca mulțumire pentru activitatea personalului și voluntarilor Crucii Roșii Române, ajutând de asemenea, comunitățile locale.
Donația face parte dintr-un program la nivel global în urma crizei generate de Coronavirus: compania donează 15 milioane de dolari atât în produse, cât și în bani.

Compania Mondelēz International se implică, în parteneriat cu Crucea Roșie Română, prin donarea a 480.000 de produse Milka către voluntarii organizației și comunitățile sprijinite de aceștia. Crucea Roșie Română lucrează de săptămâni întregi la nivel național pentru a sprijini autoritățile și comunitățile în timpul acestei crize cauzate de către Coronavirus. 

“Dorim să mulțumim angajaților și voluntarilor Crucii Roșii Române pentru parteneriat și pentru promptitudine, în aceste momente dificile.
Acum, mai mult ca niciodată, solidaritatea este cea mai importantă”, spune Alexandra Rîștariu, Director General Mondelez România. Angajații și voluntarii Crucii Roșii România s-au mobilizat intens pentru ca produsele Milka să ajungă la unitățile sanitare din toate județele din țară, la centrele de carantină și la persoanele nevoiașe.

„Aș dori, de asemenea, să le mulțumesc angajaților noștri, care asigură și în timpul crizei livrarea constantă a produselor noastre.
Astfel, consumatorii noștri găsesc în continuare produsele preferate pe rafturile magazinelor. Grija față de angajați și față de comunități este prioritară pentru Mondelēz International”, declară Alexandra Rîștariu. 

“Mulțumim Companiei Mondelēz International pentru că este alături de noi în această luptă care ne-a unit. Fiecare sprijin este prețios și suntem recunoscători tuturor celor implicați pentru ca donația să ajungă în depozitele Crucii Roșii Române din toată țara și apoi la beneficiarii finali.
Bunătatea și solidaritatea ne fac mai puternici”, a declarat Ioan Silviu Lefter, director Crucea Roșie Română. 

Sprijin pentru ONG-urile din întreaga lume care ajută 

Donația către Crucea Roșie Română face parte dintr-un program la nivel mondial: Mondelēz International va dona 15 milioane de dolari atât în produse, cât și în bani partenerilor din comunități, care promovează stabilitatea alimentară în perioade critice și fac eforturi deosebite pentru a ajuta în situații de urgență, în întreaga lume, ca urmare a crizei COVID-19.
Prin acest angajament global, ajutăm partenerii din comunitățile locale, oferind siguranță, securitate și asistență persoanelor care au cea mai mult nevoie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod