Un strop de dragoste

Cred că sunt mai multe feluri în care bărbaţii iubesc. Dacă în materie de comportament există unele constante, în materie de dragoste e foarte dificil să te pronunţi. Femeile caută o

Cred că sunt mai multe feluri în care bărbaţii iubesc. Dacă în materie de comportament există unele constante, în materie de dragoste e foarte dificil să te pronunţi.

Femeile caută o dragoste în care să poată ancora, să poată rămâne. Ele îşi doresc stabilitate, dar iubesc diferit. Unele sunt posesive, altele temătoare, unele sunt calme, altele cunoscătoare. În lumea de azi, stabilitatea e ceva extrem de greu de obţinut. Se trăieşte în viteză, iar relaţiile se consumă rapid.

Bărbaţii iubesc diferit, dar, de cele mai multe ori, caută un trofeu, ori caută un sprijin.

Sau şi una şi alta. Deşi sunt puternici au foarte mare nevoie de încurajări, de motivaţie şi de susţinere. Nu vor recunoaşte asta niciodată, dar o femeie îi inspiră şi tot ea îi mână în luptă.

Din păcate, în jurul meu văd din ce în ce mai mulţi oameni singuri - fie că sunt căsătoriţi, fie nu. Nu ştiu dacă e o problemă a societăţii sau a noastră. S-ar putea să cerem prea mult de la viaţă, să ne schimbăm prea des opţiunile şi aşteptările, să fim prea greu de mulţumit şi atunci să nu mai reuşim să susţinem o relaţie.

În lumea noastră se vorbeşte mult de fericire, dar foarte puţini ştiu cum să ajungă la ea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod