5 motive pentru care ne enervați când e un meci de fotbal!

Într-un cuplu, de multe ori apar certuri în timpul unui meci de fotbal sau din cauza lui. Multe femei nu înţeleg de ce partenerii sau soţii lor sunt atât de tensionaţi când se uită la un meci

Într-un cuplu, de multe ori apar certuri în timpul unui meci de fotbal sau din cauza lui. Multe femei nu înţeleg de ce partenerii sau soţii lor sunt atât de tensionaţi când se uită la un meci important. Nu înţeleg de ce sunt excluse şi de ce nu le explică nimeni când e ofsaid.

Prezint mai jos cinci motive pentru care bărbaţii se enervează când partenera lor se aşază lângă ei pe canapea şi încearcă să se uite la un meci important.

1. Bărbaţii sunt concentraţi pe ce se întâmplă pe teren.

Fotbalul e un joc rapid şi e suficient o secundă de neatenţie ca să pierzi golul.

2. Pe bărbaţi îi scoate din minţi întrebarea: ”Tu cu cine ţii?” sau întrebarea: ”În ce tricouri joacă România?” Nu le puneţi niciodată. Nu numai că-l enervaţi, dar îi arătaţi că nu aveţi nicio şansă să vă placă vreodată fotbalul.

3. Nu-i cereţi niciodată în timpul unui meci de fotbal să vă admire noua rochie, noii pantofi sau noua coafură. Nu veţi obţine mai mult de un mormăit.

4.

Nu vă bucuraţi la gol dacă nu sunteţi o microbistă adevărată. O să-şi dea seama că vă entuziasmaţi doar ca să-i faceţi lui plăcere şi o să vă desconsidere.

5. Nu înjuraţi, nu beţi bere şi nu mâncaţi seminţe în timpul meciului. Nu vă respectă mai mult dacă-i imitaţi proastele obiceiuri. El ştie că sunt proaste, dar fac parte din cultura fotbalului. Dumneavoastră, nu. Cel puţin, nu încă!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod