Splendida poveste a fotbalistului Zuluf și a domnișoarei Buruiană

Dintre toate exemplarele faunei mondene, cel mai mult mă atrag, în vederea studierii aprofundate, perechile. Cum ajung oamenii aceștia să se împreuneze? Nevăzute sunt căile Bunului Dumnezeu, mare puterea Sa, dar la fel de mare simțul Său al umorului.

Trebuie să admiteți că se vede limpede mâna divină în unele dintre cuplurile care defilează pe scena noastră publică. I-am avut pe acel miliardar mignon și pe acea longilină sărmană? Într-un epilog foarte bun, care a făcut, pesemne, câțiva scenariști de telenovele să se dea bătuți, longilina devenită de-acum faimoasă și bogată s-a refugiat în brațele unui alt miliardar mignon, doar că un pic mai palid.
I-am avut pe acel creator și cealaltă creatură? I-am avut pe acel foarte simpatic avut și acea aleasă, nici ea neatinsă de harul spontaneității, unindu-și și despărțindu-și destinele întocmai ca și cum acesta le-ar fi destinul? I-am avut pe femeia și bărbatul de plastic jucându-și mariajul intertrusturi? I-am avut pe acel fotbalist naufragiat și acea făptură cu apariții televizate cunoscută mai ales pentru dimensiunea, cu adevărat impresionantă, a nasului personal?

andrei-crciun
4 Iunie 2014
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Afara! pe 5 Nov 2015, 13:10
    una ca asta asta de ce n-a luat foc?

    Sa speram ca in curand aceste patachine retardate vor disparea de pe micul ecran, si nu numai! Afara cu jegurile si non-valorile!

    0
    0

  • Cornel pe 5 Nov 2015, 11:45
    Buruieni

    De Zuluf nu zic nimic,pentru ca nu-l cunosc de loc. Dar de Buruiana si alte "buruieni" pe care voi, presa le-ati facut vedete si acum tot voi va mirati de ce sunt considerate asa (chestie la fel de inteligenta ca bocancul lui Zuluf), de Buruiana deci, nu pot sa zic decat atat: proasta si urata fiinta !!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod