Îţi place să găteşti?

11 Ianuarie 2011
Gătitul s-a demodat în zilele noastre. Nu mai e o condiţie ca să te măriţi, dar sunt multe femei cărora le place s-o facă şi sunt mulţi bărbaţi care apreciază o ciorbă bună.
Gătitul s-a demodat în zilele noastre. Nu mai e o condiţie ca să te măriţi, dar sunt multe femei cărora le place s-o facă şi sunt mulţi bărbaţi care apreciază o ciorbă bună.

Într-o lume în care ambii parteneri lucrează, e aproape imposibil pentru o femeie să mai şi gătească. Nu are timp. Şi nu sunt prea multe femei care să fie dispuse să renunţe la slujbă pentru a avea grijă de gospodărie.
Lumea s-a schimbat. Dar nu atât de mult. Pentru femei, gătitul a rămas o preocupare importantă. Multe dintre ele prepară mâncare în weeekend. În zilele libere se retrag în bucătărie ca un chimist în propriul laborator, încercând să pună în aplicare reţeta perfectă.

E mult mai uşor să mănânci la restaurant, dar parcă nicio mâncare nu se compară cu cea făcută de tine.
Prepararea mâncării a căpătat în zilele noastre o conotaţie mult mai romantică. Mâncarea are legătură cu dragostea. Trăim într-o lume în care suntem înconjuraţi de produse alimentare de calitate îndoielnică, iar o cină romantică înseamnă un eveniment important în viaţa noastră.

Dacă îţi place să găteşti, dacă ai timp şi poţi să-ţi surprinzi partenerul cu un fel de mâncare perfect, atunci, în mod sigur ai parte de mai multă dragoste în viaţa ta.
O femeie care ştie să gătească, e o femeie care ştie să ofere, iar cine ştie să ofere, va fi răsplătit. Chiar dacă nu pe măsura efortului.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • red-studio.ro pe 2 Mai 2011, 04:39
    despre gatit

    va spun cu mana pe inima ca stiu sa gatesc insa al meu nu stie acest lucru.de fiecare data cand vrea ceva gatit ii fac omleta(doar asta stye el ca stiu sa fac).cand vrea altceva de obicei imi ies arse de tot! deja ma considerati ..prostuta sa zic... asa...insa am ajuns la concluzia ca, cu cat te strduiesti mai mult cu atat nu e aprciat deloc.asa mai bine stau 30 minute in bucatarie..ma fac ca fac ceva...si el apreciaza gestul.si este mult mai apreciat momentul in care ii fac o cina/pranz comestibila si chiar foarte buna si el se intreaba" wow...tu ai facut-o?nu stiam ca styy asa ceva" Credeti-ma ca va creste inima , si tie ca te apreciaza pt un nimic facut rapid fara ca el sa stye si lui ca mananca bine, plus ca ..va invata el sa gateasca pt amandoi iar tu scapi de bucatarie (la mine functioneaza :D)

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod