De ce nu merităm o zi a bărbatului?

Nu sunt de acord cu Ziua Bărbatului. E o invenţie publicitară pentru a vinde mai multă bere. Ca şi cum s-ar putea vinde mai multă bere? Dacă te uiţi la burţile bărbaţilor din România se va

Nu sunt de acord cu Ziua Bărbatului. E o invenţie publicitară pentru a vinde mai multă bere. Ca şi cum s-ar putea vinde mai multă bere? Dacă te uiţi la burţile bărbaţilor din România se va observa că nu prea mai e loc.

De ce era nevoie de o zi a bărbatului în plus, pe lângă celelalte? La limită pot să vă spun că în fiecare zi e ziua noastră, dar nu pentru că ne propunem asta. Cei mai mulţi dintre noi au psihicul astfel proiectat încât se pot simţi bine în orice situaţie în care există o canapea şi un televizor.

Dacă în preajmă mai e şi un frigider cu ceva de băut şi câteva produse expirate, chiar că sunt îndeplinite toate condiţiile.

Bărbaţii nu au neapărat nevoie de dragoste, ci de linişte. Bine, o linişte relativă pentru că la meci vrem să auzim vuietul tribunelor şi atunci dăm sonorul la maximum.

Pentru că ne mulţumim cu atât de puţin, putem să ne sărbătorim aproape în orice moment - acasă, la serviciu, în pub-uri, la iarbă verde.

Partenerele noastre de viaţă au în schimb nevoie de atmosferă, de farfurii, de tacâmuri, de curăţenie, iar pentru o petrecere de două ore muncesc cel puţin o săptămână şi ne cer şi nouă să facem efort alături de ele, apoi ne reproşează că petrecerea a eşuat din cauza noastră ba pentru că am băut prea mult, ba pentru că am adormit cu capul pe masă sau nu am fost suficient de drăguţi cu invitaţii.

Din acest motiv cred că nu e nevoie de o zi a noastră.

N-are nicio noimă. Iar pentru femei, o singură zi pe an în care sunt sărbătorite mi se pare prea puţin. Merită mult mai mult.

Aşa că nu o să sărbătoresc pe 5 Mai nicio zi a bărbatului şi o să mă gândesc la femei. Am atâtea alte zile şi momente în care pot să sărbătoresc. Totuşi voi bea o bere, dar numai de sete.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod