De ce mi-a plăcut nunta lui William şi Kate? 5 motive

Din capul locului trebuie să spun că nu m-am mai uitat de multă vreme la o nuntă. Prefer un meci de fotbal între Arsenal şi Manchester United. Nici despre propria nuntă nu mai ţin minte prea

Din capul locului trebuie să spun că nu m-am mai uitat de multă vreme la o nuntă. Prefer un meci de fotbal între Arsenal şi Manchester United. Nici despre propria nuntă nu mai ţin minte prea multe lucruri, deşi a fost o petrecere reuşită. Cu toate acestea, evenimentul de vineri mi-a captat atenţia.

A, şi uitasem, pentru mine, toate rochiile de mireasă arată la fel. Mi-e imposibil să le deosebesc. Sesizez o diferenţă doar dacă rochia are altă culoare sau lipseşte cu desăvârşire.

1.

Primul motiv este mireasa. Kate Middleton, după mine, e mai frumoasă decât Lady Di. Mi se pare o femeie mai puternică, mai hotărâtă şi care-l domină pe soţul ei, viitorul Rege.

2. Povestea lor de dragoste a fost una obişnuită. E o poveste a unor tineri obişnuiţi care se întâlnesc la facultate, se iubesc, fac dragoste, se ceartă, se despart, se reîntâlnesc, fac dragoste şi, apoi, decid să întemeieze o familie. E atât de obişnuită şi atât de unică. Are în ea de toate, de la pasiune până la suferinţă, de la îndoială şi teamă până la încredere.

3.

Este pentru prima dată când Regina Elisabeta a II-a mi se pare a fi o fiinţă umană şi nu un exponat de muzeu londonez. Nu am văzut-o de prea multe ori până acum, dar, sigur, e pentru prima dată când am văzut-o zâmbind. Până acum nu avea decât acea figură oficială şi plictisitoare.

4. Tumba prelatului de pe covorul roşu de la sfârşitul slujbei a fost o imagine cu care te întâlneşti foarte rar. După tensiunea ceremoniei, un popă care face roata nu poate defini mai bine bucuria şi emoţia asistenţei.

5.

Turul celor doi miri în maşina decapotabilă a fost cea mai frumoasă declaraţie că ceva s-a schimbat în Casa Regală după dispariţia Prinţesei Diana. Şi pare că toată lumea a înţeles acest lucru.

http://textepolitice.ro/2011/05/02/osama-bin-laden-a-fost-ucis-americanii-razbunati-europenii-sunt-speriati/
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod