De ce nu-i mai spui că-l iubeşti?

10 Decembrie 2010
Într-o vreme îţi plăcea să-i faci declaraţii, dar asta a fost cu ani în urmă. Ai uitat să-i mai spui. Crezi că iubirea se subînţelege în relaţia ta.
Într-o vreme îţi plăcea să-i faci declaraţii, dar asta a fost cu ani în urmă. Ai uitat să-i mai spui. Crezi că iubirea se subînţelege în relaţia ta.

Luaţi de grijile zilnice, de serviciu, de copii, cuvintele de dragoste au dispărut din relaţie. Iubirea a devenit un automatism, a devenit rutină. Într-un fel, te simţi ciudat să rosteşti cuvintele magice, cuvintele care te-au făcut fericită.

Sentimente şi orgoliu

Acum, totul se pune în balanţă. Faptul că el nu mai e tandru, te nemulţumeşte. Dacă el nu mai e romantic, atunci îl pedepseşti prin propria ta răceală. Dar, la fel cum te gândeşti tu la iubire aşa se gândeşte şi partenerul tău. Nu există relaţie care să funcţioneze fără sentimente. Când acestea dispar, dispare şi relaţia. Aşa că, dacă ţii la ceea ce ai, renunţă la orgoliu şi fă primul pas.

Vei asista la schimbări uimitoare. Nicio fiinţă de pe pământ nu e atât de insensibilă încât să nu reacţioneze la dragoste. Dragostea dezgheaţă orice inimă.

Încearcă să te detaşezi măcar cinci minute pe zi de grijile şi rutina cotidiană. Întoarce-te spre el şi spune-i că încă îl mai iubeşti. Are nevoie de asta. O să vezi că frumuseţea cuvintelor tale va fi răsplătită. Vei fi mai fericită. Vei fi mai liniştită, iar, într-un final, vei fi mai iubită.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • viorica1977 pe 13 Dec 2010, 20:10
  cand intalnesti persoana potrivita, nu exista orgoliu

  Frumos articol. Sa stiti ca mai sunt si fete care uita de orgoliu, atunci cand intalnesc persoana potrivita. Mi-am intalnit sotul in urma cu 8 ani, cand nu concepeam sa fac eu declaratii sau orice alt gest, inaintea partenerului. Si totusi, cu el am spus ca merita sa incerc, sa ma pun si in locul lui. Si de atunci totul a venit de la sine. Intradevar, o vorba buna, sa stii sa asculti, 5 minute unul in bratele altuia fasc minuni.

  0
  0

 • Rala pe 11 Dec 2010, 21:17
  comunicarea e cheia :)

  Draguta initiativa! Ar trebui sa te straduiesti sa mentii flacara aprinsa in relatia ta si sa-i spui frecvent ceea ce simti, sa nu lasi sa patrunda rutina, sa comunici intotdeauna cand apar probleme! Asa, iti asiguri o viata cu adevarat fericita.....!

  0
  0

 • lili pe 10 Dec 2010, 18:40
  de ce nu-i mai spui ca-l iubesti?

  v-ati gandit la ceva dragut...intr-adevar,avem nevoie de asa ceva,si sa raspund la comentariul precedent-eu fac asa ceva,pentru mine orgoliul nu exista,dar exista viata si sentimentele,eu nu am orgoliu,si te asigur ca mai exista o multime de astfel de persoane...le recunosti repede;sunt acelea ce nu se supara,sau nu tin supararea mai mult de 5 minute si crede-ma,e minunat sa fii asa.

  0
  0

 • Carcotas pe 10 Dec 2010, 17:55
  Frumos

  Daca gasiti fetele care isi calca pe orgoliu si fac asa ceva sa mi le aratati si mie ;)

  0
  0

 • mihaela pe 10 Dec 2010, 14:31
  superb

  intr-adevar, avem nevoie din cand in cand sa facem si sa primim declaratii de dragoste.. mi-a placut articolul..

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod