De ce nu ating podeaua ușile toaletelor publice

Nu ai întotdeauna răspunsul la orice întrebare. De exemplu, ai observat vreodată o particularitate a toaletelor publice?
Ușile acestora nu ajung niciodată până jos. Oamenii au împărtășit diferite versiuni pentru designul neobișnuit al acestor uși. Cu toate acestea, există o explicație clară. Iată de ce nu ating podeaua ușile toaletelor publice!

Care sunt motivele pentru care ușile toaletelor publice nu ating podeaua?


1. Pentru urgențe


Dacă ușa de la toaletă este blocată, nu ai telefonul la tine și nu vine nimeni să te ajute sau să te salvezi, poți încerca să o scoți din balamale. Dacă nu poți face acest lucru, poți încerca să ieși prin spațiul de sub ușă.
Sună foarte ciudat, așa că această versiune este rareori considerată a fi motivul principal pentru care ușile toaletelor publice nu ating podeaua. Însă este mult mai ușor să crezi acest motiv în cazul unui accident. Atunci când o persoană își pierde cunoștința sau i se face rău, alți oameni din toaletă pot observa că ceva nu este în regulă.

2. Pentru a preveni utilizarea incorectă


Oamenii pot ocupa toaletele publice din diverse motive, deci poate fi important să vezi ce se întâmplă în interiorul acestora dacă este nevoie. Acest lucru este util în special personalului localului în care te afli.

3. Pentru a face mai ușor curățenie


Personalul poate spăla podelele toaletelor fără a deschide ușile. Poate fi împins mopul sub ușile toaletelor publice.

4. Pentru a vedea dacă sunt ocupate


În prezent, multe toalete folosesc tehnologii moderne pentru a indica dacă sunt ocupate. De exemplu, când este ocupată toaleta, poate apărea culoarea roșie într-o mică gaură sub clanță.
Cu toate acestea, nu era la fel și în trecut. Persoanele vedeau dacă este cineva la toaletă dacă îi vedeau picioarele sub ușă. Au apărut noi tehnologii, dar cabinele toaletelor încă sunt proiectate cu un decalaj datorat tradiției.

Te-ai întrebat vreodată și de ce se deschid ușile de toaletă mereu spre exterior? Cu ajutorul unui astfel de design, nu trebuie să mai atingi clanța ușii cu mâinile după ce te-ai spălat. Poți să împingi ușa cu umărul. În plus, în cazul în care se blochează ușa, va fi mai ușor de dărâmat astfel.

Ție care versiune ți se pare cea mai plauzibilă? Ai și propria explicație pentru care ușile toaletelor publice nu ating podeaua?
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod