De ce bărbaţii nu aşteaptă cadouri? 3 motive!

Ştiu că multe femei se vor supăra, dar trebuie să spun adevărul. Bărbaţii sunt cu adevărat încântaţi doar de cadourile pe care şi le fac singuri. Aceasta fiind realitatea, nu au prea mari

Ştiu că multe femei se vor supăra, dar trebuie să spun adevărul. Bărbaţii sunt cu adevărat încântaţi doar de cadourile pe care şi le fac singuri. Aceasta fiind realitatea, nu au prea mari aşteptări de la ceilalţi şi, astfel, se preocupă mai mult să facă ei cadouri.

Iată trei motive pentru care un bărbat nu aşteaptă daruri:

1. Pentru că, pe parcursul vieţii, au învăţat cumva că ei sunt responsabili cu darurile. În schimbul lor sunt lăsaţi să se uite la meci.

2. Femeile nu reuşesc niciodată să înţeleagă ce-şi doreşte un bărbat şi atunci ele cumpără chestii drăguţe.

Pe când bărbaţii, în majoritatea timpului, îşi doresc lucruri extrem de complicate şi extrem de scumpe, în general ultimul tip de iPhone, ultimul model de Porsche, ultimul tip de lansetă, de pantofi de alergare, de puşcă de vânătoare, de computer, de televizor, de aparat foto. În general, să fie ultimul tip. Chiar şi ultimul tip de femeie.

3. Pentru că astfel de cadouri nu au de unde să le primească, pe unele şi le cumpără singuri, iar la altele visează toată viaţa. Lucrurile se aranjează în funcţie de buget.

Dar chiar dacă sunt greu de mulţumit, cei mai mulţi bărbaţi ştiu să dăruiască.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod