5 motive pentru care sexul e diferit de dragoste în mintea unui bărbat

Cred că felul în care ne raportăm la sex reprezintă o mare deosebire între femei şi bărbaţi. La ultimii, foarte rar dragostea se contopeşte cu sexul, pe când femeile foarte rar pot face sex

Cred că felul în care ne raportăm la sex reprezintă o mare deosebire între femei şi bărbaţi. La ultimii, foarte rar dragostea se contopeşte cu sexul, pe când femeile foarte rar pot face sex fără să iubească.

1. Un bărbat când se uită la o femeie, în primul rând vrea s-o strângă în braţe şi nu s-o ceară de soţie.

2. Când admiră o femeie, bărbaţii nu se gândesc la o relaţie de lungă durată. Nici măcar la una de scurtă durată.

3. Din cauză modului diferit de percepţie a sexului şi a iubirii, cei mai mulţi dintre bărbaţi evită să facă declaraţii de dragoste în pat.

4.

Această distincţie din mintea bărbaţilor face ca o căsnicie să reziste. Fiecare bărbat are păcătoasă tendinţă să cunoască mai multe femei, dar asta nu înseamnă că se îndrăgosteşte de toate, dar de dorit, cu siguranţă doreşte întotdeauna mai mult decât iubeşte.

5. Un bărbat e mereu disponibil să facă sex, dar foarte rar e dispus să iubească.  Sexul, în mintea noastră e mai mult o activitate sportivă. De aici şi expresia: ”partidă de sex”. Nu se spune niciodată o ”partidă de iubit” sau o ”partidă de dragoste”.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod