Ce credeţi despre operaţiile estetice?

Multe femei apelează la chirurgia plastică pentru a-şi schimba imaginea, iar altele încearcă să înşele trecerea timpului.
Multe femei apelează la chirurgia plastică pentru a-şi schimba imaginea, iar altele încearcă să înşele trecerea timpului.

În ultimul deceniu, operaţiile estetice au devenit o parte importantă din viaţa de zi cu zi a femeilor. Toate imperfecţiunile sunt vânate şi corectate cu bisturiul. Implanturile mamare sunt o operaţie banală, deşi extrem de invazivă şi dureroasă.

Buzele Elenei Băsescu


Cu toate acestea sunt şi o grămadă de vieţi distruse de operaţiile estetice. Michael Jackson, Cher, Nicole Kidman, Donatella Versace sunt doar câteva vedete care au avut sau au de suferit de pe urma operaţiilor estetice.
Tehnologic, există posibilitatea să-ţi corectezi anumite defecte, dar depinde ce crezi că e defect la corpul tău şi, mai important de atât, cum crezi că arată perfecţiunea.
Noua preocupare a femeilor pentru buze a creat monştri. Modelul Angelina Jolie a fost urmat şi de Elena Băsescu şi nu i-a reuşit. Se vede de la o poştă că buzele fiicei preşedintelui sunt artificiale.

Operaţiile estetice fac parte din viaţa noastră, dar e foarte important să ştii foarte bine ce-ţi lipseşte şi cum reuşeşti să corectezi fără a distruge ceea ce ţi-a oferit natura. Şi mai e ceva important, ceea ce crezi tu că arată bine s-ar putea să pară ridicol pentru cei din jur.
Te-ai gândit vreodată că moda buzelor umflate cu botox ar putea să treacă?
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Buzata pe 13 Oct 2010, 16:40
    bbbbuuuzzzz

    As pune si eu botox in lobul parietal, ca sa nu ma mai stresez la serviciu. si i-as pune botox in buze lui Ina, ca sa nu mai poata vorbi engleza in interviuri.

    1
    2

  • Corina pe 13 Oct 2010, 16:37
    ...

    Are dreptate Roxana =)))) Asteptam detaliiii

    1
    1

  • Georgy pe 13 Oct 2010, 16:37
    ...

    BOTOX-UL: un tratament împotriva ridurilor, realizat pe baza uneia dintre cele mai periculoase otrăvuri naturale din lume.

    2
    0

  • Georgi pe 13 Oct 2010, 16:35
    ...

    MARIREA BUZELOR este o procedura spectaculoasa ca rezultat si are un caracter definitiv sau temporar(6-9 luni)in finctie de substanta utilizata .Augmentarea buzelor(marirea buzelor) se face in prezent cu mai multe substante: 1.TEOSYAL KISS 2. PURAGEN 3. grasimeproprie 4. HylaformsauRestylane 5.Bioalcamid

    1
    1

  • eu pe 13 Oct 2010, 16:15
    hmmm

    si eu am auzit ca botoxul e pentru alte alea. nu ca s-ar pune in buze.

    1
    1

  • Manina pe 13 Oct 2010, 16:11
    botox pentru buze?

    Ce sa caute botoxul in buze? Acestea se umfla cu fillere. Are rost sa pui botox in buze doar daca vrei sa le ridici cu mana ca sa te speli pe dinti.

    1
    1

  • simona pe 13 Oct 2010, 16:11
    Gresit!

    Gresit! nu se pune botox in buze!! ;)

    2
    0

  • daniela pe 13 Oct 2010, 16:09
    foarte bine

    Fiecare face ce simte, daca vor sa-si faca operatii sa-si faca!!!

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod