Coronavirus

Coronavirusul se răspândește în Italia: Bilanțul victimelor crește

Autoritățile italiene au anunțat al șaptelea deces provocat de coronavirus în această țară.

UPDATE: Autoritățile au anunțat al șaptelea deces provocat de coronavirus în această țară. Un bărbat de 62 de ani din Castiglione d’Adda a murit luni după-amiază în spitalul din Como, informează cotidianul Corriere della Sera.

Duminică, în Italia au fost înregistrate primele trei decese provocate de virusul gripal. Potrivit ziarului La Repubblica, cel mai recent bilanț, peste 220 de persoane au infectate cu noul coronavirus în Italia. Autorităţile încearcă să descopere cine a fost pacientul zero, dar până în prezent eforturile nu au dat rezultate.

Ministerul Afacerilor Externe a anunţat că, până la acest moment, misiunea diplomatică şi oficiile consulare române din Italia nu au fost notificate de către autorităţi cu privire la vreun caz confirmat de infecţie cu noul coronavirus printre cetăţenii români.



Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Horaţiu Moldovan, a anunţat că românii care vor veni din 10 localităţi din Italia, în care au fost confirmate cazuri de coronavirus, vor fi plasaţi obligatoriu în carantină în spaţii special amenajate pentru o perioadă de 14 zile.

Cele 10 localităţi sunt Codogno, Fombio, Maleo, Betonico, Casalpusterlengo, Castiglione d'Adda, Castelgerundo, Terranova dei Passerini, San Fiorano Cei şi Somaglia.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod