Tatiana Niculescu Bran nu mai este purtător de cuvânt al preşedintelui Iohannis

Tatiana Niculescu Bran a anunţat că va susţine în continuare proiectul politic al preşedintelui Klaus Iohannis


La circa trei săptămâni după numirea în funcţie şi o săptămână după preluarea mandatului de către Klaus Iohannis, scriitoarea a intrat în atenţia presei, după ce a dezvăluit cum a găsit Palatul Cotroceni după plecarea lui Traian Băsescu, afirmând că este nerăbdătoare să vadă "cât mai curând semnele schimbării".

"Te aştepţi ca, dând la o parte colţul unei cortine care acoperă o uşa, să găseşti, expus la loc de cinste, vreun portret al lui Nicolae Ceauşescu.

Opulenţa unor birouri imense şi întunecate se combină cu starea precară a instalaţiilor sanitare. Pe holuri, doamne în halate au aerul că trebăluiesc de zor. Nişte oameni copleşiţi de respect deschid şi închid uşi. Unde sunt portari ceremonioşi, te-ai aştepta să fie şi pitari, pahărnici, medelniceri, stolnici ori cluceri. Dar la Cotroceni nu se mănâncă, deşi angajaţii administraţiei petrec 10-12 ore pe zi la locul de muncă. Nu există cantină, nu există nici măcar un chioşc cu napolitane expirate şi Coca-Cola.
În schimb, dacă ţi-e sete, formezi un număr de interior şi cineva soseşte cu o tavă pe care se află o sticlă cu apă şi un pahar. <<Permiteţi să mă prezint: sunt cutare (plus grad SPP) şi v-am adus apă. Vă rog să semnaţi acest bon>>. Şi semnezi bonul de plată din care rezultă că ai consumat la data de... o sticlă cu apă"
, a scris atunci pe Facebook Tatiana Niculescu Bran.

 

Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod