Sylvester Stallone, jovial și romantic, în vacanță cu soția, după anularea divorțului

Sylvester Stallone și soția sa, Jennifer Flavin, au plecat în vacanță în Italia, după ce și-au anulat divorțul.
Cei doi au fost fotografiați râzând lângă piscină și ținându-se de mână. Gesturile lor romantice au loc după anularea divorțului. 

 
 
Sylvester Stalone, căsătorit de 26 de ani

 
 

Sylvester Stallone
 și soția sa, Jennifer Flavin Stallone, au fost surprinși bine-dispuși, la aproape un an după ce și-au anulat divorțul.

Cuplul, care este căsătorit de 26 de ani, a fost fotografiat afișând zâmbete largi. Sylvester, în vârstă de 77 de ani, și soția sa au fost surprinși în timp ce se răcoreau într-o piscină și făceau o plimbare cu barca, de-a lungul coastei Italiei, în această săptămână.

Actorul care a dat viață legendarului personaj Rocky a fost surprins în timp ce își înfășura brațele în jurul soției sale, fostul model, de 54 de ani, Jennifer Flavin.
Tot în această perioadă, Sylvester și soția Jennifer sărbătoresc a- 25- a aniversare a fiicei lor Sistine: „Aduci o fericire imensă familiei noastre”.
 


Jennifer, gesturi tandre față de Sylvester

 

Jennifer a fost, de asemenea, fotografiată ducându-și soțul la un scaun de lângă piscină în timp ce îl ținea de mână.
De asemenea, Sylvester a recurs la gesturi tandre, luând-o pe după umeri pe Jennifer, în timp ce ea își punea o mână pe coapsa lui.
De asemenea, Sylvester a putut fi surprins sărutând-o pe cap pe Jennifer.
 

 
Jennifer, mesaj aniversar pentru Sylvester

 
 

La începutul acestei luni, Jennifer a postat, pe Instagram, o urare, pentru a marca cea de-a 77-a aniversare a lui Sylvester Stallone.

Cei doi sunt părinții a trei fete:  Sophia, 26 de ani, Sistine, 25 de ani și Scarlet, 21 de ani.

"La mulți ani iubirea mea!!! Aduci atât de multă fericire, râsete și dragoste frumoasei noastre familii!", a scris Jennifer pe Instagram.

 
 
Jennifer a vrut să divorțeze în august 2022
 

 
 
Cea mai recentă ieșire în public a perechii Sylvester Stalone – Jennifer Flavin are loc la mai puțin de un an după ce Jennifer a depus cererea de divorț, în august 2022.
Cuplul a anulat, însă, cererea, în septembrie 2022.
Sylvester a numit despărțirea lor un „timp tumultuos”, potrivit The Sunday Times.
 
"A avut loc o retrezire a ceea ce era mai valoros decât orice, adică dragostea mea pentru familia mea. Are prioritate asupra muncii mele și a fost o lecție greu de învățat", a spus el.
 


A venit să-și susțină soția la lansarea noii linii de îngrijire a pielii
 

 
În timpul unui episod recent al emisiunii The Family Stallone, actorul a încheiat filmările pentru pelicula ”Tulsa King” și s-a întors în Florida pentru a fi alături de familia sa, unde a susținut-o pe Jennifer la lansarea noii sale linii de îngrijire a pielii.
Actorul din ”Expend4bles” a continuat să-și exprime dragostea pentru familia sa la evenimentul de lansare al lui Jennifer, spunând unui participant: „Vreau să fac totul cu familia mea.”
 

 
Sylvester vrea să petreacă ceva timp cu fetele lui

 
 
„Jen și cariera mea au fost atât de nebunești, atât de mult timp”, a adăugat Sylvester într-un interviu.
„Aștept cu nerăbdare un nou capitol al vieții, încetinind pentru o schimbare, pentru a petrece ceva timp cu fetele mele. Nu voi fi acolo pentru totdeauna și, cu siguranță, vreau să le las amintiri frumoase despre tatăl lor - să înțeleagă că tatăl lor a făcut tot ce a putut pentru ca ele să aibă o viață cât mai fructuoasă posibil”, a mărturisit Sylvester.
 
 
Sursa foto: Hepta 
17 Iulie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod