Video. De câţi poliţişti români este nevoie pentru a scoate un infractor din maşină?

În noaptea de vineri spre sâmbătă, un poliţist din Capitală a fost rănit, fiind târât pe capota unei maşini aproximativ 20 de metri de un şofer în vârstă de 22 de ani care nu a oprit la semafor.

Tânărul a refuzat să prezinte documentele solicitate de poliţişti şi s-a încuiat în maşină.

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei, citaţi de digi24.ro, spun că atunci când a oprit, iar agentul de poliţie rutieră i-a solicitat documentele, şoferul a devenit agresiv verbal şi a demarat având poliţistul agăţat de oglinda retrovizoare şi de centura de siguranţă. Colegul poliţistului, aflat la volanul maşinii de serviciu, a plecat imediat în urmărirea şoferului. Poliţistul care solicitase documentele a reuşit să sară de pe maşină după aproximativ 20 de metri, precizează Poliţia Capitalei.

El a fost rănit şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.

În acest timp, colegul poliţistului a solicitat sprijin din partea altor echipaje aflate în zonă, care au reuşit să blocheze autoturismul. „Conducătorul auto a refuzat să coboare, ba, mai mult, s-a blocat în maşină. La faţa locului au sosit persoane din familia şoiferului, care, cu o cheie de rezervă, au deschis portbagajul maşinii”, mai arată reprezentanţii Poliţiei.

Peste 20 de poliţişti s-au străduit minute în şir să-l scoată din maşină pe infractor, iar filmuleţul în care oamenii legii se agită neputincioşi pe lângă maşina individului a devenit viral.
Poliţiştii au tras focuri de armă în plan vertical şi au folosit spray lacrimogen pentru a-l imobiliza pe bărbat.


Cel care le-a dat de furcă poliţiştilor se numeşte Roni Herşcovici şi este fiul unui traficant de droguri, potrivit news.ro. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod