Şerban Huidu şi-a pierdut soacra şi promite că nu mai schiază

Familia lui Şerban Huidu pare să fie blestemată. Soacra acestuia, Anna Matei, a murit duminică, la vârsta de 62 de ani. Trupul neînsufleţit a fost depus la o capelă din Bucureşti.
Familia lui Şerban Huidu pare să fie blestemată. Soacra acestuia, Anna Matei, a murit duminică, la vârsta de 62 de ani, potrivit click.ro. Trupul neînsufleţit a fost depus la o capelă din Bucureşti.

Socrii "cârcotaşului" se pregăteau să plece cu cei doi băieţi ai lui Şerban la Predeal când, brusc, doamnei Matei i s-a făcut rău. Ea a fost transportată de urgenţă la spital, însă medicii nu au mai putut decât să constate decesul.

Cauza morţii: congestie cerebrală.
Cristina Huidu a trebuit să se despartă câteva zile de Şerban şi a sosit de urgenţă în ţară. Ca să-şi protejeze soţul, Cristina nu i-a spus lui Şerban adevăratul motiv al plecării din Austria.

"Sincer, nu mai vreau nicio vacanţă. Nici eu, nici Şerban n-o să mai mergem prea curând la Innsbruck! Cred că-şi va reevalua priorităţile în viaţă, iar schiatul nu va mai fi printre ele", a declarat Mihai Găinuşă pentru revista Story.

Acesta din urmă s-a văzut nevoit să înceapă "Cronica" în acest an fără colegul său.
"Am fost de mai multe ori la el la spital, dar ultima dată am fost efectiv surprins de îmbunătăţirea stării de sănătate a lui Şerban!"
, a povestit Mihai.

Accidentul suferit de Huidu i-a unit şi mai mult pe cei din echipa "Cronicii". "Au venit pentru el sute de mesaje. A primit la spital chiar şi o iconiţă de la un preot ortodox din Austria".
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Iacob Diana pe 2 Feb 2011, 14:16
    Gand bun.

    A dat Dumnezeu si ziua in care vine Serban Huidu acasa.De-ar sti Serban,ce bucurie ne face,celor care-l iubim mult,ca se intoarce sanatos in Romania!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod