Scrisoarea Monicăi Columbeanu

Pentru prima dată, Monica Columbeanu a decis să ia atitudine şi a trimis o scrisoare presei în care explica situaţia prin care trece şi motivele care au determinat-o să accepte un job în străinătate. Vezi scrisoarea completă!

Pentru prima dată, Monica Columbeanu a decis să ia atitudine şi a trimis o scrisoare presei în care explica situaţia prin care trece şi motivele care au determinat-o să accepte un job în străinătate. Vezi scrisoarea completă!

Când lucrurile păreau să se liniştească, o nouă bombă apare în scandalul Columbenilor. Monica Columbeanu este dată dispărută. Aparent, nimeni nu ştie nimic despre ea, iar Irina rămâne în grija prietenei mamei,  Mădălina. Irinel Columbeanu iese la atac, spunând că fetiţa lui este abandonată de o mamă care a decis să plece în America, unde urmează să facă o întrerupere de sarcină. În mijlocul scandalului, apare Ramona Gabor, sora Monicăi, care prezintă un proces verbal, o înţelegere între ea şi mama copilului, prin care cele două decid ca în lipsa Monicăi, Ramona să aibă grijă de micuţă. Din păcate însă, cererea este formulată totalmente greşit, ridicând o altă mingie la fileul milionarului din Izvorani. "Subsemnata Gabor Ramona Petronela declar că sunt de acord şi accept solicitarea sorei mele Columbeanu Monica în beneficiul şi interesul fiicei mele Columbeanu Irina".

Conform acestui document, înţelegem că Ramona este, de fapt, mama Irinei Columbeanu.

 

Părinţii copiilor de la grădiniţa unde merge Irina vor să o dea afară

 

Se pare că părinţii copiilor de la grădiniţa din Pipera unde merge Irina Columbeanu sunt revoltaţi, deoarece copiii lor apar inevitabil în pozele pe care paparazzi le surprind cu fiica Columbenilor. De asemenea, mulţi au cred că Monica suferă de TBC şi cer să i se facă Irinei analize medicale pentru a exclude acest disgnostic.

 

Iată ce a scris Monica Columbeanu în scrisoarea către presă

 

”Irinel este bărbatul cu care m-am căsătorit din dragoste, de foarte tânara, şi al cărui copil l-am născut din toata dragostea.  Astazi totul s-a schimbat pentru că acesta m-a dezamăgit, m-a rănit iremediabil şi continuă să o facă şi în prezent. Nu pot să mai tac pentru că el mă poate răni şi mai mult şi, poate, până la urmă, reuşeşte să mă omoare. Nu-mi place să vorbesc despre problemele din familia mea, dar acum nu am alta posibilitate întrucât trebuie să înţelegeţi că nu mi-am abandonat copilul. Dimpotrivă, nu cred că există mamă pe acestă lume care să nu-si iubească propriul copil.

Irina mi-a fost încredinţată mie şi bineînteles că trebuie sa am grijă de ea. Din acest motiv voi face în continuare tot ce este nevoie pentru a-i oferi o viaţă cât mai liniştită lipsită de griji de orice fel. Eu trebuie să continui să lucrez. Am nevoie de bani pentru ca să pot să am grijă de fetiţa mea şi de mine. Nu am altă posibilitate în acest moment. A trebuit să accept acest job departe de ţara pentru că vreau să strâng banii necesari ca fetiţa mea să aibă o casă într o zonă sigură, să aibă o viaţă normală. Pentru toate aceste lucruri am nevoie de bani. Deci trebuie să muncesc. Grădiniţa, apartamentul, hăinuţele  jucăriile, totul costă bani. Toate acesta şi multe altele sunt datoria mea să i le ofer şi o voi face întotdeauna. Indiferent de sacrificiile pe care trebuie să le fac.

Oare o mama ar trebui sa fie judecată pentru că munceşte pentru a-i putea oferi copilului ei cele necesare? Fetiţa mea merită tot ce-i mai bun pe lume. Vreau sa-i ofer o educatie şi o viaţă pe care orice mamă şi-ar dori să o aibă copilului ei. Tatăl ei nu numai că nu ne ajută, dimpotrivă, mi-a luat toate resursele pe care le aveam pentru mine şi fetiţa.

Nu mi-am dorit niciodată să spun nimic rău despre tatăl copilului meu. Să spun lucruri care ar putea să o determine pe fiica noastră să-l urască şi să-l dispreţuiască pentru acţiunile pe care le întreprinde acum fără să-i pese de startul în viaţa nefericită pe care i-l dă. Dacă i-ar păsa de Irina nu ar putea să o răneasca pe propria ei mamă. Poate nimeni nu crede că mi-a luat toţi banii munciţi de mine, că i-a transferat pur şi simplu în contul lui, că mi-a luat casa, maşina. Toate acestea au fost munca mea, nu i-a păsat că m-a lăsat la propriu, pe stradă. În mijlocul nopţii a trebuit să plec pentru că un ordin judecatoresc mi-a fost lipit pe uşa spunându-mi-se că nu am dreptul să locuiesc în casa în care am crescut-o pe fetiţa noastră.

A făcut tot şi face în continuare tot ce-i stă în putinţă să mă desfiinţeze, să mă sfâşie. Doreşte să atragă asupra mea oprobiul public, denigrandu-mă şi inventând atât de multe poveşti despre mine. Uită că sunt mama copilului lui, uită că înainte de toate noi trebuie să rămânem părinţii acestui copil.

Acum Irinuca este mică şi nu înţelege dar poate într-o zi va afla că tatăl ei a făcut tot ce i-a stat în putinţa s-o distrugă pe mama ei. Da, este dureros că nu putem să stam tot timpul împreună, însă mă voi întoarce lângă ea foarte curând. Este dureros că la aceste sacrificii să se mai adauge  şi problemele şi piedicile pe care vrea să mi le pună propriul ei tată astfel încât să demonstreze avantajele materiale pe care le are. Sunt o femeie normală, nu sunt la fel de puternică precum este el. Nu am nici banii nici relaţiile necesare pentru a putea să lupt la acestă categorie din care face parte un om de afaceri influent. Cu toate acestea eu îl vreau în continuare în viaţa fetiţei noastre. Irina are dreptul să aibă şi mama, şi tată. O iubesc prea mult ca să o privez de acest fapt.

Cu respect, Monica”

 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gogulinda pe 28 Mai 2011, 02:07
    draga Elena

    Dumnezeu daruieste copii femeilor care is abandoneaza copiii in spital draga.Si sa afirmi ca Monica munceste din placere si nu pt copil este o afirmatie care nu stiu cum poti sa o postezi(esti prietena cu ea cumva?)DRAGA din cauza femeilor frustrate ca tine nu exista respect pt o tanara fata care munceste pt ce are.

    1
    0

  • ELENA pe 26 Mai 2011, 14:49
    MONICA COLUMBEANU

    "Da Dumnezeu copii la cine nu trebuie" nu au nici o scuza nici unul nici celalalt. Monica s-a folosit de banii lui sa ajunga aici; Munceste ca-i place nu pentru copil; La Irinel sa spunem andropauza sau prostie. Pacat de copil, de psihicul lui!

    0
    2

  • suzana pe 25 Mai 2011, 19:33
    iasmina

    iasmina ai spus tot ce vroiam sa zic eu.irinel esti un vierme...libidinos...ai toate categoriile negative.monica succes

    0
    2

  • ada pe 15 Mai 2011, 17:37
    ...

    si eu te sustin monica. fii puternica!!!

    3
    1

  • Iasmina pe 14 Mai 2011, 21:51
    monica

    Ori de cate ori am vazut-o pe monica la tv , ea vorbea doar de munca si doar de banii pe care ea se chinuie din greu sa ii faca. Ea intotdeauna a lucrat...nu conteaza cum..dar a lucrat..este o femeie care se respecta si care nu a stat pe banii barbatului.ea ar putea fi exemplu bun pt toate pitipoancele care cauta barbati cu bani ca sa fie intretinute( este jalnic) si nu numai... Ea este o fire luptatoare si demna. eu stiu ca a fost ajutata sa ajunga sus,dar asta nu inseamna cca nu a fost si meritul ei....sa fim seriosi.. s-a vazut ca ea a insistat sa lucreze si sa isi faca banii ei.. Eu te sustin Monica si iti doresc multa putere si noroc in razboiul cu Irinel. Cat despre tine Irinel..sa iti fie rusine ca faci asa ceva cu Monica si implicit cu Irina... la faza asta nu esti decat un taranoi cu bani.nimic mai mult..esti patetic...provoci sila.. si Monica a stat cu tine si te-a iubit cand nimeni alta nu ar mai fi stat. Ea a fost acolo unde nu mai era decat lamentare si degustare,scarba si oripilare...ea a sarutat obrazul pe care alta nici macar nu la-ar fi scuipat. EA ti-a facut copil atunci cand nu mai exista decat speranta unei minuni. EA a facut totul ca tu sa reintineresti,,,Ea a fost o insasi minune...si tu vierme... nu provoci decat scarba unui lepros ordinar.. Imi cer scuze in fata dumneavostra , a cititorilor pt cuvintele grele...dar la asa ceva nu poti sa taci...

    9
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod