Printul Harry si iubita sa, Meghan Markle

Prințul Harry a recunoscut oficial relaţia sa cu actriţa Meghan Markle

Prinţul Harry al Marii Britanii a confirmat relaţia cu actriţa americană Meghan Markle într-o declaraţie transmisă de Palatul Kensington, în care critică presa pentru „valul de abuzuri şi hărţuire” la adresa ei, informează BBC.
În declaraţia trimisă se arată că cei doi sunt împreună de câteva luni şi prinţul Harry a fost deranjat de poveştile din presă care au apărut vizavi de viaţa iubitei sale.

"Iubita lui, Meghan Markle, a fost subiectul unui val de abuzuri şi hărţuire. Unele dintre acestea au fost foarte publice - defăimarea pe prima pagină a unui ziar naţional, subtilităţile rasiste din comentarii şi sexismul şi rasismul făţiş din social media. (...) Altele au fost ascunse publicului - eforturile legale pentru a ţine departe de ziare poveştile defăimătoare; mama sa, nevoită să se strecoare printre fotografi pentru a ajunge la uşa casei sale; încercările reporterilor şi fotografilor de a pătrunde ilegal în casă şi apelurile date poliţiei; mitele substanţiale oferite de ziare fostului iubit al actriţei; bombardarea a fiecărui prieten, coleg şi persoană dragă din viaţa ei.
(...) Nu este drept ca după câteva luni de relaţie, Meghan Markle să fie centrul unei astfel de furtuni. (...) Acesta nu este un jos - este viaţa ei şi a lui"
, se explică în comunicarul transmis de Palatul Kensington.

Actriţa Meghan Markle, în vârstă de 35 de ani, a devenit cunoscută pentru personajul Rachel Zane pe care îl întruchipează în serialul de mare succes "Suits". Ea a fost căsătorită cu managerul Trevor Engelson în 2011, însă cei doi s-au despărţit în mai 2013 şi au divorţat în august 2013.
8 Noiembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod