Poze cu femeia care i-a distrus căsnicia lui Arnold Schwarzenegger

Fosta angajată Mildred Baena, în vârstă de 50 de ani, cu care Arnold are un copil de 14 ani declara la începutul acestei săptămâni: "Am făcut sex neprotejat cu Schwarzenegger în casa în care locuia cu familia". Potrivit unei investigaţii conduse de publicaţiile americane RadarOnline şi Star magazine, Baena recunoaşte că a rămas însărcinată atunci când lucra ca şi menajeră în casa familiei Schwarzenegger-Shriver. Mai mult, se pare că Baena era însărcinată cu fiul lui Arnold în acelaşi timp când soţia fostului guvernator al statului California era însărcinată cu cel de-al doilea copil al lui, Christopher, acum în vârstă de 13 ani.

Baena câştiga 1,200 de dolari pe săptămână când lucra pentru Schwarzenegger. Acum, ea locuieşte într-o casă cu patru dormitoare şi piscină, dar mai are alte câteva proprietăţi în afara Los Angeles-ului în care locuieşte cu fiul lui Arnold şi cu ceilalţi trei copii ai ei.
1 din 10

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • vip_lidia pe 20 Mai 2011, 17:15
    ........

    Personal nu ma mai mira lumea de azi!Chiar daca Arnold a fost si inca mai este unul dintre cei mai buni actori pentru mine.Pacat de reputatia sa,dar nu vreau sa comentez despre el si familia lui,sunt lucruri personale;)nici o familie nu este perfecta,fiecare cu problemele si certurile lor.

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod