Penelope Cruz, o gravidă la club

Celebra actriţă şi-a petrecut noaptea alături de soţul ei, actorul Javier Bardem, într-un club de mega-fiţe din centrul Londrei.
Celebra actriţă şi-a petrecut noaptea alături de soţul ei, actorul Javier Bardem, într-un club de mega-fiţe din centrul Londrei.

Penelope Cruz e însărcinată în luna a şasea şi se pare că vrea să se profite la maximum de ultimele săptămâni de libertate. În loc să se relaxeze acasă, celebra actriţă a decis să-şi petreacă seara în centrul Londrei alături de soţul ei Javier Bardem şi sora Monica.
Cei trei au luat cina şi au petrecut până dimineaţa în clubul exclusivist Groucho.



O prietenie de 20 de ani

Penelope Cruz, 36 de ani, a confirmat în urmă cu o lună faptul că e însărcinată cu Javier Bardem. Cei doi s-au căsătorit în secret în iulie, undeva în Insulele Caraibe. Soţul actriţei a povestit într-un interviu că nu s-au decis încă asupra numelui copilului. Penelope şi Javier se cunosc de aproape 20 de ani.
Ei au lucrat împreună la pelicula spaniolă ”Jamon, Jamon”. Pe atunci, actriţa avea doar 19 ani. Pe parcursul anilor, relaţia lor a fost una de prietenie discretă.

Declaraţie de dragoste

Javier a şocat-o pe Penelope, emoţionând-o până la lacrimi, când i-a făcut o declaraţie de dragoste surprinzătoare în timpul ceremoniei de la Cannes, de la începutul acestui an, în care a primit premiul pentru ”Cel mai bun actor”. După ce a primit trofeul, el a spus în faţa publicului: ”Împărtăşeşesc această bucurie cu prietenii mei, cu cei apropiaţi, cu iubita mea Penelope.
Îţi datorez atât de mult draga mea şi te iubesc din tot sufletul”.


Javier Bardam a declarat de curând că îşi doreşte foarte mult un copil. Ultimul lui succes este cel de partener al Juliei Roberts în filmul de mare succes ”Mînâncă, roagă-te, iubeşte”.
28 Octombrie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod