O nouă tehnică anti-aging ar putea ajuta oamenii să trăiască până la 150 de ani

O nouă tehnică extraordinară anti-aging ar putea ajuta oamenii să trăiască până la vârsta de 150 de ani și le va permite acestora să își regenereze organele până în anul 2020. Deja te gândești că ai vrea și tu să încerci acest nou tratament? Iată la ce concluzii au ajuns până în prezent oamenii de știință!

Care este tehnica ce ar putea ajuta oamenii să trăiască până la 150 de ani?


Profesorul David Sinclair de la Harvard și cercetătorii de la Universitatea din New South Wales au dezvoltat un nou proces, care implică reprogramarea celulelor. Doctorul Sinclair a declarat că tehnica aceasta le-ar putea permite oamenilor să regenereze organele și chiar să îi ajute pe oamenii paralizați să meargă din nou, cu studii realizate pe parcursul a doi ani.

Aceiași cercetători au descoperit că ar putea crește durata de viață a șoarecilor de laborator cu 10%, oferindu-le o pastilă derivată din vitamina B.
Aceștia au spus, de asemenea, că pastila a dus la o reducere a căderii părului cauzată de înaintarea în vârstă.

Profesorul Sinclair a declarat că speră ca această pastilă să fie disponibilă pentru toți oamenii în termen de cinci ani și că va costa cam cât o cană de cafea. Dar profesorul de la Departamentul de Genetică de la Harvard Medical School a avertizat oamenii să nu încerce să inverseze procesul de îmbătrânire înainte ca acest studiu să fie publicat și aprobat de autoritățile din domeniu.

Specialiștii nu le recomandă oamenilor să ia singuri diferite pastile sau combinații de pastile, care nu au fost încă testate în mod oficial în ceea ce privește siguranța lor.

 
Știința din spatele noii tehnici implică molecula nicotinamidă adenin-dinucleotidă, care joacă un rol important în generarea de energie în corpul uman. Substanța aceasta chimică este deja utilizată ca un supliment pentru tratarea bolii Parkinson și pentru tratarea simptomelor decalajului de fus orar. 

Profesorul Sinclair, care își folosește propria moleculă pentru a reduce procesul de îmbătrânire, a declarat că vârsta sa biologică a scăzut cu 24 de ani după administrarea pastilei.
Acesta a spus că tatăl său, în vârstă de 79 de ani, a început să folosească molecula în urmă cu un an și jumătate. Profesorul a mai spus și că cumnata sa a fost fertilă din nou după ce a început tratamentul, în ciuda faptului că începuse să tranziționeze către menopauză, la vârsta de 40 de ani. După ce toate testele vor fi efectuate, se va trage o concluzie cu privire la acest subiect.
iulia-mirica
25 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod