Melania Trump, ultimul Crăciun la Casa Albă: Prima Doamnă a Americii a primit bradul, dar n-are chef de decorațiuni

Prima Doamnă a Americii a primit bradul de Crăciun. Deși chiar ea a spus că nu-i face nicio plăcere să se ocupe de decorarea Casei Albe, a făcut-o și pe asta, pentru ultima dată.

Melania Trump a primit bradul de Crăciun luni, la Casa Albă, acolo unde ea și soțul său, vor petrece ultimele sărbători înainte de încheierea mandatului prezidențial. Winston și Ben, doi cai superbi din rasa Clydesdale, au pătruns pe aleea de nord trăgând o căruță în care se afla bradul imens.

Îmbrăcată cu o haină Balenciaga cu motiv alb-negru, purtând mănuși negre din piele și cisme de aceeași culoare cu toc înalt, dar fără să poarte mască de protecție, Melania a ieșit și a ocolit atelajul, admirând zâmbitoare bradul. Apoi le-a urat "Crăciun fericit" celor din personalul de livrare. Atmosfera a fost înveselită de o orchestră militară care a interpretat melodii tematice de Crăciun, precum "Oh Christmas Tree".

Bradul de Crăciun care va trona anul acesta la Casa Albă are 5,63 metri înălțime și provine din pepiniera Dan and Bryan Trees din West Virginia, relatează Daily Mail.

Acesta va fi amplasat în Camera Albastră din Casa Albă, în centrul unor decorațiuni, iar înălțimea lui a fost special aleasă pentru a putea încăpea în acea sală.

Bradul a fost ales în urma concursului anual al Asociaţiei Naţionale a Brazilor de Crăciun, organizat din 1966, care îi oferă învingătorului onoarea de a prezenta bradul familiei preşedintelui american.

Prima Doamnă va prezenta în curând și decorațiunile și tema Crăciunului de la Casa Albă, în cadrul a ceea ce va fi ultima acțiune sa majoră în calitate de soție a președintelui Statelor Unite.

"Ia mai lăsați-mă dracu'n pace!"

Ceremonia de primire a bradului survine după dezvăluirea unor înregistrări care atestă că Melania Trump se plângea că trebuie să se ocupe de tradiționala sarcină a decorării Casei Albe înaintea Crăciunului.

Înregistrările făcute de Stephanie Winston Wolkoff, fosta prietenă și angajată a Melaniei, au fost difuzate de CNN pe 1 octombrie, iar discuțiile surprinse au fost publicate în cartea "Melania & Me", publicată de Wolkoff și pe care Prima Doamnă a catalogat-o drept o colecție de "bârfe".

Înregistrarea a fost făcută la scurt timp după ce Melania Trump a vizitat centrul de detenție din McAllen, Texas, în iunie 2018, când ea are un acces de furie la adresa criticilor pe care le-a primit din cauza politicii soțului ei de despărțire a familiilor imigranților ilegali, în timp ce era ocupată cu alegerea decorațiunilor de Crăciun, operațiune care începe în luna iunie, în vacanța de vară.

Citește și: Kamala Harris, femeia care poate prelua Casa Albă.
Tot mai mulți americani cred că Biden nu-și va termina mandatul


"Spun că sunt complice. Că sunt la fel ca el, că-l susțin, că nu spun destul. Că nu fac destul. Că unde sunt - muncesc ca o nenorocită la chestiile alea de Crăciun, cui naiba îi pasă de chestiile de Crăciun și de decorațiuni? Dar trebuie s-o fac, nu?", spune Melania Trump în acele înregistrări.

"OK și le fac. Le zic că lucrez la planurile de Crăciun. Și ei spun: <<Păi și ce spui despre copiii despărțiți?>>. Ia mai lăsați-mă dracu'n pace! Când au zis vreodată așa ceva despre Obama?", și-a continuat tirada Melania.

Luni, însă, Melania a fost numai zâmbet la primirea bradului și a pozat cu răbdare împreună cu angajații fermei care a livrat bradul.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod