Kate Middleton a pierdut o sarcină?

Aceasta este întrebarea pe care şi-o pun pământenii zilele acestea. Zvonul cum că actuala Ducesă de Cambridge a trecut printr-o astfel de traumă recent, vine să alimenteze zvonurile lansate încă din luna mai când, conform spuselor unor apropiaţi, Catherine nu ar putea avea copii.
Aceasta este întrebarea pe care şi-o pun pământenii zilele acestea. Zvonul cum că actuala Ducesă de Cambridge a trecut printr-o astfel de traumă recent, vine să alimenteze zvonurile lansate încă din luna mai când, conform spuselor unor apropiaţi, Catherine nu ar putea avea copii. Atunci, Camilla Parker-Bowles, soacra lui Catherine, le-ar fi spus unor prieteni apropiaţi că tânăra mireasă nu poate avea copii, potrivit tabloidului american Globe, citat de showbizspy.com.

"Anumite complicaţii medicale din adolescenţa lui Kate reprezintă un veritabil avertisment în ceea ce priveşte posibilitatea ei de a avea copii"
, au declarat surse apropiate din anturajul Camillei Parker-Bowles.

Această problemă de fertilitate a soţiei lui William ar fi o adevărată ofensă la adresa familie regale şi la adresa tradiţiei monahale: "Dacă ea (Kate, n.r.) nu va rămâne însărcinată în următoarele nouă luni, va sfida o tradiţie britanică veche de 200 de ani", a declarat Andrew Morton, un reputat biograf al familiei regale britanice.


Atât William, în vârstă de 29 de ani, cât şi tatăl său, prinţul Charles, s-au născut la scurt timp după ce părinţii lor s-au căsătorit, iar actualul cuplu regal Kate-William se află deja sub o presiune uriaşă exercitată de opinia publică, ce doreşte ca ei să aibă cât mai repede un moştenitor, informează Mediafax.
11 August 2011
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod