Gunther din „Friends” a murit la vârsta de 59 de ani. James Michael Tyler suferea de cancer de prostată

Actorul american James Michael Tyler, cunoscut pentru interpretarea personajului Gunther din serialul „Friends”, a încetat din viață la vârsta de 59 de ani.
„Tyler a trecut liniștit în neființă la locuința sa din Los Angels, duminică dimineața”, a anunțat managerul actorului într-o declarație oficială. „Dacă îl întâlneai o dată, îți făceai un prieten pe viață”, a adaugat managerul.

James Michael Tyler a fost diagnosticat cu cancer de prostată în anul 2018, afecțiune care s-a răspândit ulterior la oase.

„Dorind să ajute cât mai mulți oameni cu putință, el și-a împărtășit cu curaj povestea și a făcut campanie pentru ca persoanele cu prostată să își facă investigații încă de la vârsta de 40 de ani”, a mai spus reprezentantul său.

Citește și: O tânără de 24 de ani, fără experiență, era responsabilă pentru armele folosite în filmul lui Alec Baldwin


Gunther, personajul interpretat de Tyler în „Friends”, lucra ca ospătar și manager în cafeneau Central Perk, locul preferat de întâlnire al celor șase personaje principale. 

Era îndrăgostit de Rachel, personajul interpretat de Jennifer Aniston, care a lucrat în aceeași cafenea în primele sezoane ale serialului.

În luna mai a acestui an, Tyler a avut o scurtă apariție prin intermediul Zoom în cadrul reuniunii „Friends”.

„Au fost cei mai memorabili zece ani din viața mea, sincer să fiu. Nu mi-aș fi putut imagina o experiență mai bună.
Toți acești oameni au fost fantastici și era o plăcere să lucrezi cu ei. M-am simțit special”, a declarat Tyler în cadrul episodului special „Friends” realizat de HBO Max.

Tyler a apărut în aproape 150 de episoade ale serialului de comedie difuzat între anii 1994 și 2004.


„Friends nu ar fi fost la fel fără tine. Îți mulțumesc pentru râsetele pe care le-ai adus în show și în vieților noastre.
Ne vei lipsi atât de mult”, a scris Jennifer Aniston într-o postare pe Instagram.

„Warner Bros. Television deplânge pierderea lui James Michael Tyler, un actor iubit şi parte a familiei noastre Friends”, se arată pe contul „Friends” de Twitter. „Gândurile noastre se îndreaptă către familia sa, colegi şi fani”. În afară de „Friends”, Tyler a mai apărut în seriale precum „Sabrina the Teenage Witch”, „Scrubs” şi „Modern Music”.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
25 Octombrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod