Gabriela Vrânceanu Firea se căsătoreşte azi cu Florin Pandele

Azi este e o zi mare pentru Gabriela Vrânceanu Firea şi Florin Pandele. Cei doi se cunună religios la Capela Sfânta Treime, din curtea Palatului Ştirbey.
Azi este e o zi mare pentru Gabriela Vrânceanu Firea şi Florin Pandele. Cei doi se cunună religios la Capela Sfânta Treime, din curtea Palatului Ştirbey.

Gabriela şi Florin vor depune jurămintele în faţa preoţilor, iar apoi vor petrece alături de naşi, Luminiţa şi Gigi Becali, şi cei 400 de nuntaşi în Palatul Ştirbey.

Mireasa şi-a achiziţionat rochia de la Barcelona, dintr-un motiv foarte clar. "Pentru că nu am vrut să supăr nici un designer român - cu mulţi dintre ei sunt prietenă -, am hotărât să-mi cumpăr rochia de la Pronovias, un brand din Barcelona, specializat în rochii de mireasă.
Cred că e o creaţie potrivită statutului meu social şi vârstei mele",
le-a dezvăluit Gabriela Vrânceanu Firea celor de la manly.ro, precizând totodată că a plătit pentru toaleta de la petrecere 2.000 de euro.

Cuplul, care anul trecut au oficializat cununia civilă în mare secret, va avea trei perechi de naşi. "Anul trecut ne-au fost alături, ca naşi, Alina şi Cristi Tarcevschi şi Daiana Voicu şi Ziv Tetelman.
Lor li se adaugă anul acesta prietenul din copilărie al lui Florin, George Becali şi, fireşte, soţia sa, Luminiţa",
mai spune Gabi Firea pentru manly.ro.

Cei peste 400 de invitaţi vor avea ocazia să-l asculte pe Adi Minune cântând la această nuntă şlagăre de muzică uşoară şi muzică lăutărească. "Adi Minune nu va cânta manele, cum eronat s-a scris în presă, ci şlagăre de muzică uşoară românească şi muzică lăutărească", a precizat vedeta.

Gabriela Vrânceanu Firea şi-a refăcut viaţa alături de primarul din Voluntari la doar o lună după ce l-a cunoscut.
Deşi s-au căsătorit deja civil şi religios, anul trecut, cei doi îşi vor reînnoi jurămintele de nuntă azi în cadrul unei ceremonii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod