Claudiu Bleonț: "Am aflat că a murit fratele meu Șerban, sunt terminat"

Vestea morţii lui Șerban Ionescu l-a afectat mult pe bunul lui prieten, Claudiu Bleonț.

"Ştiu că a murit, am aflat, sunt terminat, vă rog frumos să mă lăsaţi până mâine ca să-mi revin", a declarat Bleonț pentru WOWbiz.ro.

Cu doar câteva ore înainte, actorul a mărturisit la Kanal D că se aştepta la acest deznodământ crud.

"Am avut multe dezbateri legate de acest subiect. Au fost colegi care au crezut că zgândărirea acestei situaţii este exagerată, dar, pe de altă parte, destinul lui Serban ne face un cadou foarte mare. Acest <<La revedere>> ne aşteaptă pe toţi.

Eu, ca frate mai mic al lui Serban, meditez la ceea ce mă aşteaptă şi pe mine. La ceea ce ne aşteaptă de fapt pe toţi, la un moment dat. Drumul lui este fără întoarcere, din păcate. Șerban a ştiut de la început, a avut aceeaşi intuiţie care l-a caracterizat şi că actor. La un moment dat, a te împăca cu moartea este lucrul esenţial. Nu am putut să-l văd pe Serban, sunt prins în repetiţii. El este lucid, a înţeles de la început ce i se întâmplă", a spus  Claudiu Bleonț în emisiunea "Drept la ţintă".

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Noiembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod