Alicia Silverstone

Alicia Silverstone a pozat nud pentru campania PETA împotriva hainelor din lână

Frumoasa actriţă de 40 de ani a pozat nud pentru noua campanie PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) care militează împotriva hainelor realizate din fire de lână.

Alicia Silverstone a ales să pozeze nud pentru a milita împotriva abuzurilor care se fac atunci când oile sunt tunse şi rănite pentru a folosi lână în industria modei, scrie publicaţia DailyMail. Este a doua oară când pozează nud pentru PETA, după ce în 2008 a apărut într-o altă campanie în care milita împotriva uciderii animalelor pentru hrană sub sloganul "Sunt Alicia Silverstone şi sunt vegană".

"Aș sta mai degrabă dezbrăcată decât să port haine din lână" este mesajul din reclama campaniei care va fi promovată curând în apropiere de Times Square în New York City.

Alicia Silvestone

"Cel mai des lucru pe care mi-l spun oamenii este că oaia este tunsă și nu este ucisă. Însă este ca și cum aș cere cuiva să se tundă pentru a-mi face îmbrăcăminte din părul său", explică vedeta într-un filmuleţ în care sunt prezentate şi imagini terifiante legate de modul în care sunt exploatate aceste animale pentru lână.

Astfel, actriţa se alătură unui lung șir de vedete care au apărut în campaniile asociației PETA — Pamela Anderson, Taraji P. Henson, Khloe Kardashian, Eva Mendes, Olivia Munn, Pink și Penelope Cruz.

23 Noiembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod