Sienna Miller, gravidă, la 41 de ani, cu ovule congelate. Tatăl copilului are 26 de ani

Sienna Miller așteaptă primul ei copil cu iubitul ei, Oli Green, în vârstă de 26 de ani.
Actrița, în vârstă de 41 de ani, a fost văzută arătându-și burtica, pe plajă, la Ibiza, desi nu și-a anunțat public sarcina, potrivit People.
 


Sienna are, deja, o fiică în vârstă de 10 ani

 

Ea a vorbit, anterior, despre congelarea ovulelor, după ce a împlinit 40 de ani. Actrița este deja mama unei fetițe, Marlowe, în vârstă de 10 ani, din relația cu fostul ei partener, Tom Sturridge. 

Primele zvonuri despre relația ei cu actorul și iubitul ei Oli Green au apărut anul trecut.

Tot anul trecut, Sienna a declarat, potrivit Elle Magazine: „Presiunea asta, că ar trebui să am mai mulți copii și că de ce nu am făcut, generează trăiri intense și este stresantă. Biologia este incredibil de crudă cu femeile în acest deceniu.
Apoi am ajuns la 40 de ani și am înghețat niște ovule. Fiind foarte concentrată pe nevoia de a avea un alt copil, sunt ca și cum, dacă se întâmplă, se întâmplă. Genul ăsta de amenințare existențială s-a risipit.”, a mărturisit Sienna.


Născută la New York, din mamă sud-africană

 
 
Sienna Rosie Diana Miller s-a născut la New York, pe 28 decembrie 1981, iar părinții săi au fost un dealer american de artă, fost bancher, pe nume Edwin, și frumoasa lui soție sud-africană Josephine, fost model și director al institutului de film din New York.
Crescând la Londra, Sienna nu avea nicio îndoială cu privire la dorința ei de a pătrunde în industria divertismentului.

 
Începuturile carierei fostei eleve a școlii de fete din Ascot

 
 
Educată la școala exclusivă pentru fete Heathfield, din Ascot, Sienna s-a întors la New York pentru a studia actoria și și-a făcut debutul în film în South Kensington, din 2001, alături de Rupert Everett și Elle Macpherson. Trei ani mai târziu, s-a impus în industrie când a câștigat laude pentru rolurile sale, din 2004, alături de Daniel Craig, în Layer Cake și Jude Law, în Alfie.


Până a ajunge star la Hollywood a mai fost doar un pas



După Alfie, au apărut roluri solide în The Edge of Love, care relatează viața și iubirile poetului Dylan Thomas cu Keira Knightley și Factory Girl, despre muza lui Andy Warhol, Edie Sedgwick. De atunci, Sienna a jucat în multe alte filme, inclusiv American Sniper, High-Rise, The Lost City of Z și American Woman. Ea a avut, de asemenea, un rol principal în emisiunea Apple TV Extrapolations.

 
În viața personală, încheie o logodnă pentru a face alta, la fel de păguboasă



După ce a jucat alături de Jude Law în filmul Alfie, din 2004, relația celor doi a înflorit în curând și s-a transformat într-o poveste de dragoste reală, iar perechea a ținut prima pagină a ziarelor cu vestea că actorul s-a logodit cu Sienna în ziua de Crăciun, în 2004.
Cu toate acestea, pe măsură ce timpul a trecut, povestea de dragoste cu Jude s-a ofilit.

 
Jude Law recunoaște că a înșelat-o

 

În mai 2005, actorul din Talented Mr. Ripley a recunoscut că și-a înșelat logodnica cu bona copiilor săi, iar aceasta a anulat logodna. Perechea a încercat să-și repare relația, în 2009, dar nu a mers
În 2011, Sienna a început o relație cu viitorul actor din  Sandman, Tom Sturridge. Cuplul are o fiică, născută în iulie 2012 și s-a și logodit în acel an, dar s-a despărțit în 2015. Cei doi au rămas, totuși, în relații amicale.



Cine este Olie Green



Oli Green, actualul iubit al Siennei Miller
, este actor și model. În ciuda faptului că are o carieră publică, tânărul de 26 de ani tinde să se ferească de lumina reflectoarelor, dar el și Sienna au fost văzuți împreună în public la evenimente de modă și pe covorul roșu, dar și la Wimbledon, la începutul acestei veri.
 
Oli a studiat la prestigiosul Strasberg Theatre & Film Institute din New York și se pare că acest lucru l-a pus într-o poziţie bună pentru o carieră de actor. A jucat în The Bold and the Beautiful, The Mosquito Coast și A Good Person.
 


Oli va juca și în The Crown

 

Actorul urmează să apară și în sezonul șase din The Crown.
Oli îl va juca pe Rupert Finch, colegul de clasă al prințului William (Ed McVey). Personajul lui Oli este, de asemenea, un rival amoros al lui William, deoarece ambii dezvoltă sentimente romantice pentru o tânără, Kate Middleton, interpretată de Meg Bellamy.
 
Între timp, în lumea modellingului, Oli a lucrat la campanii cu case de modă de renume precum Burberry și Gap.

 
Când au început să se întâlnească Sienna Miller și Oli Green?

 
 
Primele zvonuri despre întâlnirile dintre Sienna și Oli au început să apară la începutul anului 2022, când au fost văzuți plecând împreună după premiile BAFTA Film. Dar în luna martie a acelui an și-au făcut prima lor apariție publică împreună pe un covor roșu, iar mai târziu au fost văzuți, în vara anului 2022, participând la festivalul de la Glastonbury.
 
De atunci, au fost văzuți împreună în public de câteva ori. La începutul acestei veri, s-au bucurat de o zi petrecută la SW15 pentru a urmări meciurile de tenis, la Wimbledon 2023, și au fost fotografiați și în vacanță în sudul Franței.


Ce a spus Sienna Miller despre relația ei cu Oli Green?

 
 
Atât Sienna, cât și Oli sunt destul de discreți în legătură cu relația lor, dar la sfârșitul anului 2022, actrița a declarat, potrivit Vouge, referindu-se la relațiile ei anterioare: “Am investit în ceea ce s-a dovedit a fi doar o găleată cu o gaură în ea.
Am pierdut timpul”.
 
Vorbind despre ce și-ar fi dorit la treizeci de ani, ea a adăugat: „A fost multă anxietate. Relațiile nu funcționaseră – mi-am imaginat că voi fi căsătorită cu trei copii, fiind o mamă grozavă”.
 
23 August 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod