Şerban Huidu, șocat de sinuciderea lui Claudiu Roman

Fostul "cârcotaş" s-a numărat printre colegii prezentatorului de radio care și-a pus capăt zilelor. Huidu e şocat de moartea acestuia şi a explicat ce anume l-a condus la un astfel de gest.

Şerban îl cunoaştea personal pe Claudiu Roman. El susţine că tânărul avea probleme în viaţa personală, iar faptul că postul Radio 21 a renunțat la colaborarea cu el a reprezentat picătura care a umplut paharul.

34de ani avea Claudiu Roman
"Claudiu trecea prin momente dificile în viaţa personală şi se agăţase cu disperare de cea profesională, pentru a îl ajuta să meargă mai departe. A acceptat chiar sa lucreze gratis la postul de radio unde si eu am facut acelasi lucru timp de un an la începutul carierei.
Asta în timp ce colegii nou veniți iau un purcoi de bani, de la același post, pentru o performanță inexistentă! Viața nu e corectă!"
, a scris Huidu pe blogul său

"Să te odihnești în pace Claudiu și sper ca oamenii să învețe lecția! Deși la cine conduce acum piața radio din România slabe speranțe!", a mai scris Șerban.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod